banner388

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Samsun Bafra Cumhuriyet Ortaokulu'nda "TÜBİTAk 4006 Bilim Fuarı" Açıldı

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Samsun Bafra Cumhuriyet Ortaokulu'nda "TÜBİTAk 4006 Bilim Fuarı" Açıldı

11 Mayıs 2016 Çarşamba 15:58
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına Kaymakam olan Halis Arslan, Belediye Başkanı ise Zihni Şahin, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı olan Savaş Serkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü ise Mehmet Ali Katipoğu, veliler ve öğrenciler katıldı. 
Açılış öncesi konuşma yapan Okul Müdürü ise Bahri Dilci, “TÜBİTAK Bilim Fuarları, temel ve ortaöğretimde bilim ve kültürün geliştirilmesine yönelik olarak Milli Eğitime bağlı okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetlerdir. Ezberci ve yalnızca kitaplara hapsolmuş bir eğitim anlayışı artık günümüzün küresel dünyasında geçerliliğini ve etkinliğini yitirmiştir. Öğrenciler arasında bilim ve kültürün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için bilim fuarları düzenlenmektedir” dedi. 

FUAR 2 GÜN BOYUNCA AÇIK OLACAK

Okul müdürünün konuşmasının ardından fuarın açılışı yapıldı. Fen-teknoloji, matematik ile teknoloji tasarım öğretmenlerinin rehberliğinde 91 öğrenci tarafından hazırlanan bilim fuarında 46 proje sergilendi. Öğrencilerin birbirinden ilginç çalışmaları üzerine inceleyen protokol üyeleri yaptıkları buluşlar hakkında bilgi aldılar. Okul bahçesinde açılan bilim fuarı 2 gün açık kalacak.
 
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 10:39
Anahtar Kelimeler:
BilimTubitakFuarKültür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.