banner388

Terme Belediye Başkanı Kılıç'tan yol isteyen vatandaşlara: Şov yapmayın

Samsun'un Terme ilçesinde yol isteyen kadın vatandaşlar belediye binasına önüne gelerek taleplerini iletmeye çalıştı. Ancak Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç tavırlı şekilde gelerek "Şov yapmayın" diyerek tepki gösterdi.

Terme Belediye Başkanı Kılıç'tan yol isteyen vatandaşlara: Şov yapmayın

Samsun'un Terme ilçesinde yol isteyen kadın vatandaşlar belediye binasına önüne gelerek taleplerini iletmeye çalıştı. Ancak Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç tavırlı şekilde gelerek "Şov yapmayın" diyerek tepki gösterdi.

30 Temmuz 2019 Salı 11:40

Samsun'un Terme ilçesinde Yenidoğan Mahallesi halkı yol sorunundan yakınarak belediye binası önüne gelerek Başkan Ali Kılıç'ı beklemeye başladı. Vatandaşlar başkan vekili ile görüştükleri sırada bina önüne gelen Başkan Kılıç, "Bir, kimseye şov yaptırtmam" dedi. 

BİZ SEÇTİK SİZİ YOLLARIMIZ YAPILACAK

Başkan Kılıç'ın "Şov yaptırtmam" sözüne tepki gösteren kadın vatandaşlar, "Biz şov yapmıyoruz, mahalle yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Biz seçtik sizi, AK Parti'nin adını böyle batırıyorsunuz" diyerek geri cevap verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAŞKAN GİDİCİ 2019-07-30 12:17:48

KILIÇ BAŞKAN YAKINDA ERDOĞAN BİLETİNİ KESER DEMEDİ DEME :)

Avatar
Kerami 2019-07-30 12:22:12

Siz o üslupla hiçbir hizmeti haketmiyorsunuz. Belediye başkanı sonuna kadar haklı. Kamera çağırıp yok oy verdim mecbursun yok bizim paramizla yapıyorsun demek kadar basit bir hareket olamaz. Birde kültürlü olduklarını söylüyorlar. Söz vardır iş bitirir söz vardır baş yitirir. Bunların ki baş yitirici. Yorumlamadan düşünmeden cahilce oy verip sonra da yok oy verdik yok şu yok bu deyip bağırmak yakismamis

Misafir Avatar
Türk ocağı 2019-07-30 15:29:01 @Kerami

Kerami bey sen ne ayaksın iş mi istiyorlar aş mı kameramanla ne alakası var başkan göz boyamalık bişeyler yaptığında da kameralara laf söylüyon mu boş yere yer kalabalığı yapma

Beğenmedim! (4)
Avatar
Vatandash 2019-07-30 12:34:15

Her şey seçilene kadar. Neticede seçtiklerimiz bizi temsil ediyorlar. Yürü başkan! Sen bize layık bir başkansın

Avatar
Terme Halkı 2019-07-30 16:41:19

Başkan haklı diyen aklını beynini kiraya vermiş kişiler; Başkanın burada haklı hiç bir yanı yoktur. Yolu berbat olan ve yenilenmesini isteyen kişiler zaten imza toplayıp bir çok kez vermişler. Bu imzalar hiç bir karşılık bulmamış bilip bilmeden atıp tutmayın, Senin evinin kapının önü çoluğun çocuğun o pisliğin içinde olsa sende böylemi tepki verirsin. Emin ol orada medya olmasa yine savuşturulcaklardı Medyanın sayesinde o yol yapılacak. Millet iş istemiyor para istemiyor ekmek istemiyor. Senin hükümetin suriyelilere gösterdiği toleransın sadece 3/1'ini istiyor. Gerisi kalsın o belediye başkanı oy istersen nasıl kapı kapı dolaşıp milletin evinde çayını yemeğini yiyip söz veriyordu biliyormusun? Eğer bilseydin zaten başkan haklı demezdiniz. Bu kirli siyasette herzaman millet pis kalır. Siyasetci aklanır..

Avatar
Emir 2019-07-30 12:41:21

Çayınız benden beyfendi çay kimin senin param kimin aldığın maaş kimin ?

Avatar
samsunlu 2019-07-30 12:57:22

makam makam diye kafayı yemişsiniz,seçilene kadar milletin evine kadar gidip oy isterken makam odam demiyordun.Millet senden görevini yapmanı istiyor.Sen şov yapma.

Avatar
Totti 2019-07-30 13:09:39

Artık hizmet istemekte şov oldu.Dogru herşeyimiz tam memleket uçuyor sıkı tutunun

Avatar
Çetin Tekin 2019-07-30 14:52:50

Başkan haklı. Derdi olan çıkar karşısına anlatır derdini. Medyayı çağırıpta şov yapmak olmaz.

Misafir Avatar
Türk ocağı 2019-07-30 15:31:09 @Çetin Tekin

Sen seçildikten sonra makama kabul eden hangi belediye başkanını tanıyon çetin neden o zaman cenazede yada yol yapımında kendileri çağırıyor biz yaptık diye birde afişliyorlar yer kalabalığı yapma

Beğenmedim! (2)