banner388

Şüpheli ölüm! Emekli Başkomiser ölü bulundu 

Samsun'da Emekli Başkomiser Şakir Günaydın evinde ölü olarak bulundu.

Şüpheli ölüm! Emekli Başkomiser ölü bulundu 

Samsun'da Emekli Başkomiser Şakir Günaydın evinde ölü olarak bulundu.

01 Mayıs 2018 Salı 20:53
Şüpheli ölüm! Emekli Başkomiser ölü bulundu 

Samsun Haber-Yıllarını Samsun Emniyet Müdürlüğüne veren Emekli Başkomiser Şakir Günaydın evinde ölü halde bulundu.

Samsun'un İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi'nde tek başına yaşayan Emekli Başkomiser Şakir Günaydın'a yakınları ulaşamayınca Günaydın'ın evine polis ekipleri ile birlikte çilingir yardımıyla girdiler. Eve çilingit ile birlikte giren polis ekipleri ve Şakir GÜnaydın'ın yakınları Emekli Başkomiser Günaydın'ı ölü olarak buldular.

ŞÜPHELİ ÖLÜM

Daha önceden kalp ameliyatı olan tansiyon ve şeker hastası olan Emekli Başkomiser Şakir Günaydın'ın ölümü polis ekipleri tarafından şüpheli olarak bulundu, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Emekli Başkomiser Şakir Günaydın'ın cenzası savcının talimatı ile ölüm nedeninin belirlenmesi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 


 

Son Güncelleme: 01.05.2018 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.