banner388

Şu anda sağlığın röntgenini çekiyorum

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, sağlıkta birçok şeyin şuanda röntgenini çektiğini ve incelediğini söyledi.

Şu anda sağlığın röntgenini çekiyorum

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, sağlıkta birçok şeyin şuanda röntgenini çektiğini ve incelediğini söyledi.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 15:06
Şu anda sağlığın röntgenini çekiyorum

Samsun HaberGeçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın Bakanlar Kurulu listesini açıklamasının ardından Sağlık Bakanı olan Dr. Ahmet Demircan, sağlıkla ile ilgili birçok şeyin şuanda röntgenini çektiğini ve incelemelerde bulunduğunu söyledi.

MEDİKAL ÜRETİMDE ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ

Toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sağlık Bakanı Dr.Ahmet Demircan, Bafra’daki medikal organize sanayi bölgemiz hazır. Üretim yapan medikal firmalar Bafra’ya geçmek için kendileri karar verecekler. ‘Biz hazırız’ deyip geçtikleri zaman orada da üretimlerine başlayabilirler. Medikal Cerrahi Aletler üretiminde Türkiye olarak hedef koymamız mümkün değil ama Samsun’da bunu yapanların önlerini açacağız. Hedefi onlar yakalayacak. Biz engelleri kaldıracağız, onlar koşacak. Biz onların Türkiye’ye hizmet etmeleri için üzerimize düşeni yapacağız. Kardeşlerimiz bugüne kadar o imkansız ortamlarda bu üretimi yaptılar” dedi.

ŞEHİR HASTANELERİ

Şehir hastaneleri ile ilgili de bilgi veren Bakan Demircan, “Ben göreve geldikten sonra şehir hastaneleri ile ilgili bakanlığımızda bunlarla ilgili brifingleri aldım. Şimdi bunların röntgenini çekiyoruz. Bu konularda da gerekli bilgileri aldım. Bunların teknik çalışmalarını tamamlamadan şuanda bir tarih veremeyeceğim. Ama önümüzdeki günlerde Samsun için en uygun zamanı hep birlikte paylaşacağız” diye konuştu.

Son Güncelleme: 31.07.2017 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.