banner388

Sistematik Tasarım, Yaratıcı Problem Çözme ve Verimlilik Eğitimi

Bilim Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğü Tarafından 2016 Yılı Verimlilik Haftası Kapsamında Samsun’da “Sistematik Tasarım, Yaratıcı Problem Çözme Ve Verimlilik” Eğitimi Verildi

Sistematik Tasarım, Yaratıcı Problem Çözme ve Verimlilik Eğitimi

Bilim Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğü Tarafından 2016 Yılı Verimlilik Haftası Kapsamında Samsun’da “Sistematik Tasarım, Yaratıcı Problem Çözme Ve Verimlilik” Eğitimi Verildi

14 Mayıs 2016 Cumartesi 10:26
Sistematik Tasarım, Yaratıcı Problem Çözme ve Verimlilik Eğitimi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde bulunan Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkezi (OMÜSİGEM), Medikal Kümelenme Derneği, Samsun Sanayici ve İşadamları Derneği ve Samsun Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü işbirliği ile OMÜ Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilmiş olan eğitime Vali Yardımcısı olan Hakan Kubalı, Samsun Bilim, Sanayi Teknoloji İl Müdürü ise Selahattin Altunsoy ve müdürlük personeli ile Amasya, Çorum, Tokat ve Sinop Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü personelleri, OMÜSİGEM ve OMÜ Yeşilyurt MYO Müdürü olan Yrd. Doç. Mustafa Özbey, MEDİKÜM Yönetim Kurulu Başkanı ise Ahmet Aydemir ve üyeleri, OMÜ Teknopark ve Teknoloji Transfer Ofisi yetkilileri, akademisyenler ve Samsun Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteriyor olan firmaların temsilcileri katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Bilim, Sanayi Teknoloji İl Müdürü olan Selahattin Altunsoy ise “Toplumun tüm kesimlerinde verimlilik bilinci oluşturulması amacı ile her yıl gerçekleştirilen Verimlilik Haftası kapsamında, Ankara başta olmak üzere birçok ilde verimlilik temalı çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Yenilikçilik, temiz üretim, KOBİ’lerin kurumsallaşması, verimlilik-ekonomik büyüme ilişkisi gibi konuların ele alındığı toplantı, seminer, konferans ve panellerde konunun uzmanları görüşlerini kamuoyuyla paylaşmaktadırlar. 25 Nisan 2016 tarihinde Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’ndeki açılış etkinlikleri kapsamında işletmelere yönelik ise ‘Verimlilik Proje Ödülleri’ ile öğrenciler için açılan ‘Verimlilik Temalı Fikir ve Kısa Film Yarışması’nın ödülleri de sahiplerini bulmuştur. Bu arada Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin tepe yöneticileri verimlilikle ilgili tecrübe ve kazanımlarını anlatmışlardır” dedi.
Daha sonra etkinliğe konuşmacı olarak katılmış olan Eğitmen ise Yrd. Doç. Dr. Bülent Gümüş, katılımcılara 2 gün süre boyunca ‘Verimlilik, İşgücü Verimliliği’, ‘İşletme Dinamikleri’, ‘Yalın Üretime Genel Bakış’, ‘Ar-Ge ve İnovasyon’, ‘Kamuda Ar-Ge, İnovasyon ve Verimlilik Durum/Problem Analizi Metodları’ konuların hakkında eğitimler verecek.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 17:50
Anahtar Kelimeler:
EğitimOmüVerimlilik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.