banner388

Şırnak Şehidinin Cenazesi Samsun'a Getirildi

Şırnak'ta şehit olan Özel Harekat Polisi Ersan Gürpınar’ın cenazesi memleketi Samsun’a getirildi. Acılı annenin feryatları yürekleri dağladı.

Şırnak Şehidinin Cenazesi Samsun'a Getirildi

Şırnak'ta şehit olan Özel Harekat Polisi Ersan Gürpınar’ın cenazesi memleketi Samsun’a getirildi. Acılı annenin feryatları yürekleri dağladı.

11 Mayıs 2016 Çarşamba 21:20
Şırnak Şehidinin Cenazesi Samsun'a Getirildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli iken 15 gün önce geçici görevle Şırnak'ta terör örgütü PKK ile çıkan çatışma sonucu şehit düşen Samsunlu 23 yaşındaki polis memuru Ersan Gürpınar'ın naaşı Şırnak’ta yapılan törenin sonrasında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait askeri uçakla Samsun’a getirildi. Şehidin cenazesini havalında bekleyen acılı aile uçağın inmesiyle birlikte gözyaşları sel oldu. Şehidin babası Yılmaz Gürpınar ve kardeşi Okan Gürpınar, uçağın piste gelmesiyle birlikte uçağın içine koşarak şehit polisin tabutuna sarılarak feryada boğuldular. Anne Fadime Gürpınar ise şehit oğlunun tabutuna dokunarak ağıtlar yaktı. Şehidin nişanlısı Pınar Arslan da elinde nişanlısının fotoğrafıyla gözyaşlarına boğuldu.

Şehit polis memuru Ersan Gürpınar’ın naaşı havaalanına getirildikten sonra İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi Gülünay Sokak'taki baba ocağında helallik alınması üzere yola çıktı.

Şehidin Samsun’daki karşılama törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, ilçe belediye başkanları, askeri ve mülki erkan, şehit yakınları ve vatandaşlar da hazır bulundu.
2 ay önce nişanlanan şehidin cenazesi evinde alınan helalliğin sonrasında cenaze namazının kılınacağı Kavak Kozalan Mahallesi'ne doğru yola çıktı. 
 

Son Güncelleme: 11.05.2016 23:11
Anahtar Kelimeler:
şırnakşehitSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.