banner388

Şeref Malkoç'tan Yusuf Ziya Yılmaz'a Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı Makamında Ziyaret Etti

Şeref Malkoç'tan Yusuf Ziya Yılmaz'a Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı Makamında Ziyaret Etti

18 Mayıs 2016 Çarşamba 16:04
Şeref Malkoç'tan Yusuf Ziya Yılmaz'a Ziyaret

Ziyarete gelen Yeni Anayasa ile ilgili yürütülen çalışmalardan bahseden Malkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Anayasa konusunda bulunan çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

HALK YENİ ANAYASADAN YANA

Halkın isteğinin yeni anayasa yönünde olduğunu ifade etmek isteyen Malkoç, "Türkiye 2023 ve 2071 hedefine yürüyecekse, Cumhuriyetimizin 100. yıl döneminde dünyadaki ilk 10 ülke arasına girecekse, fert başına düşen milli gelirimiz 9 bin 511 dolardan 20 bin dolara ve ihracatımız 100. yılda 500 milyarda dolara çıkacaksa bu ülkenin Anayasası’nın yenilenmesi ihtiyacı vardır. Zaten milletinde talebi yüzde 90 budur. Bunun önünde hiçbir siyasi partinin veya siyasetçinin durması mümkün değildir" dedi.

YILMAZ : BU ELBİSE ARTIK BİZE DAR GELİYOR

Malkoç'u ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yılmaz da, yeni Anayasa’nın Türkiye'de şart olduğunu vurgulayarak söylemesi üzerine  , "Yeni Anayasa ve başkanlık sisteminin Türk toplumunda içten içe ve uzunca süredir bir beklentinin açığa vurması şeklinde olduğunu düşünüyorum. Bu mevcut elbise artık bize dar geliyor, yeni bir elbise dikmek lazım, yeni bir formatta ülkenin gelişim ve dönüşümünde sorumluluk almak lazım, yeni bir bakış açısı ortaya koymamız lazım" ifadelerinde belirtti.
Ziyaret esnasında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ise Nihat Soğuk ve TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu yer aldı.
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 16:38
Anahtar Kelimeler:
AnayasaTürkiyeHalk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.