banner388

Samsunspor'da hedef 5'te 5

Ligde oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmediklerini belirten Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Bodrumspor maçını da kayıpsız aşmak istediklerini söyledi.

Samsunspor'da hedef 5'te 5

Ligde oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmediklerini belirten Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Bodrumspor maçını da kayıpsız aşmak istediklerini söyledi.

15 Ekim 2018 Pazartesi 12:56
Samsunspor'da hedef 5'te 5

Samsunspor Haber - Sancaktepe Balediyespor maçından sonra çıktığı son 4 maçtan da galibiyetle ayrılan Yılport Samsunspor, Bodrumspor engelini de kayıpsız aşmak istiyor. Dün oynanan Gaziantepspor maçını 2-0’lık skorla geçerek ligde 4’te 4 yaptıklarını belirten Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Çarşamba günü deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacağız. Bu maçı da geçip 5’te 5 yapmak istiyoruz. 1 hafta içerisinde 3 önemli karşılaşmadan birini dün akşam oynadık. Şimdi ise Çarşamba günü deplasmanda Bodrumspor ve Pazar günü de evimizde Kastamonuspor ile karşılaşacağız. Bu 2 karşılaşmayı da kayıpsız bir şekilde geçmek istiyoruz” dedi.

YOĞUN TEMPO SÜRÜYOR 

Yılport Samsunspor’un şampiyon olacağına yürekten inandığını ifade eden Suat Çakır, “Yoğun bir maç temposuna girdik. Hatta oyuncularımızın dinlenmeye bile fırsatları olmayacak. Kadro genişliğimizden dolayı inşallah bu tempodan kayıpsız bir şekilde geçeceğimize inanıyorum. İnşallah taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak bu yoğun tempodan hasarsız bir şekilde ayrılarak ligdeki çıkışımızı sürdürüp, galibiyet serimize devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

BODRUMSPOR ZOR BİR ENGEL

Bodrumspor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Suat Çakır, “Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Bodrumspor bizim için zor maç olacak. Bodrumspor’un ligdeki durumunu biliyoruz. Kaliteli oyuncu gruplarına sahipler. Hedefi olan bir takım. Bizde sahada istediğimiz oyunu yansıtırsak güzel bir skorla evimize döneriz. Her iki taraftara da Çarşamba günü Bodrumspor ile birlikte sahada güzel ve centilmence geçen bir futbol izlettireceğiz” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2018-10-15 13:39:12

Bodrum maçı bizim için en önemli maç, bu maçı da alırsak Pazar günü seyirci rekoru kırarız..

Avatar
smsn 2018-10-15 14:24:46

bodrum maçını alın geri tarafını taraftara bırakın...şu kaleci furkanında bu maçta olsun performansını en üst seviyeye çıkarması lazım bazen maçı kaleciler alabiliyor..