banner388

Samsunlu Tanju Çolak'la alakalı çarpıcı detay

Gözaltında bulunan Tanju Çolak'la ilgili yeni iddialar ortaya atılıyor.

Samsunlu Tanju Çolak'la alakalı çarpıcı detay

Gözaltında bulunan Tanju Çolak'la ilgili yeni iddialar ortaya atılıyor.

13 Haziran 2017 Salı 10:14
Samsunlu Tanju Çolak'la alakalı çarpıcı detay

Sabah Gazetesi'nde yer alan bir haberde 10 Haziran tarihinde yapılan operasyonun bilinmeyen detayları ortaya çıktığı yer aldı.

Ankara merkezli yapılan operasyonda 'çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, örgüte üye olmak, adam yaralamak, gasp ve tehdit' iddiasıyla İsmail Altınok grubu takibe alındı. Bu isme ait grubun kumar oynatıp-dolandırıcılık yaptığı-kişilere karşı tehdit içeren davranışlar sergilendiği öğrenildi. Araştırmalar sonucu ise şuç örgütünün Tanju Çolak'la irtibatlı olduğu öğrenildi.

Samsunlu Tanju Çolak'ın şöhreti kullanıldı

Yapılan değerlendirmelere göre, Samsunlu ünlü ismin şöhret sahibi olmasının avantajlarının kullanılmak istendiği anlaşıldı. Tanju Çolak şirketlerden çek-senet alırken karşılığı olmadığı öğrenildi ve söz konusu senetler içinde herhangi bir ödeme yapılmadığı belirlendi. Haberde yer alan bilgide Tanju Çolak'a mal satan kişiler paralarını alamadıkları için hukuki yollara başvuracaklarını belirttiklerinde ise araya Çolak'ın bağlantılı olduğu Altınok grubunun girdiği belirlendi.Gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltılar yapılırken firari durumda olan kişilerin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 13.06.2017 21:50
Anahtar Kelimeler:
Tanju Çolak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.