banner388

Samsun’da ‘sevgilime baktın’ kavgasında kan aktı

Samsun’da meydana gelen olayda, bir kişi sevgilisine baktığı iddia edilen bir kişiyi bıçakladı.

Samsun’da ‘sevgilime baktın’ kavgasında kan aktı

Samsun’da meydana gelen olayda, bir kişi sevgilisine baktığı iddia edilen bir kişiyi bıçakladı.

07 Aralık 2017 Perşembe 20:30
Samsun’da ‘sevgilime baktın’ kavgasında kan aktı

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesi Yabancılar Çarşısında akşam saat 18.00 sularında meydana gelen olayda, kız arkadaşlarıyla Yabancılar Çarşısına gelen 2 kişi, 20 yaşındaki Irak uyruklu Aymaen Saad M., ile gruba baktığı iddiasıyla tartışma çıktı. Yaklaşık olarak 17-18 yaş grubunda olan gençlerden birisi Aymaen Saad M.’ye ‘sevgilime niye bakıyorsun’ diyerek çıkıştı.

Bıçaklandı

İkili arasında çıkan kavgada kimliği belirlenemeyen genç, Irak uyruklu Saad M.’yi sağ bacağından bıçaklayarak yaraladı. Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Polis olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 08.12.2017 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali akyüz 2017-12-07 21:09:36

Söz konusu bıçaklama olayı çarşımızın esnaflarıyla alakalı deyildir dışarıdan çarşımıza alış verişe gelen gençler arasında olmuştur bu durumu açıklama gereyinde bulundum çünki halkımız sanki çarşı esnafından olmuş gibi düşünmüştür arayan arkadaşlara izahımızı yapmışızdır lütfen bu durumu böyle dile getirirseniz çarşımıza gelen ziyaretçilerimizde tedirginlik yaşatmasın ben çarşı yönetim kurulu başkanı Ali Akyüz

Misafir Avatar
Serhat AYDEMİR 2017-12-08 09:48:05 @Ali akyüz

Tabi ki çarşı ile bu olayı ilişkilendirmemek gerekiyor. Çarşının ve esnafın bu tip olaylara hassasiyeti zaten biliniyor çarşı içinde kavga,arbede yaşanmasına hiç bir esnaf müsade etmez

Beğenmedim! (0)
Avatar
Memati 2017-12-08 07:15:27

Iraklilar Suriyeliler ole iranlilar ayni bakio yavsaklar samsunsunda yasiyan yabanci uyruklular.

Avatar
cihan 2017-12-07 21:16:46

keko