banner388

Samsun’da küle dönen tesis hayata dönüyor

Samsun’un Kavak ilçesinde bulunan Güven Göleti Tesisi küle dönüşünün ardından tekrardan hayat buluyor.

Samsun’da küle dönen tesis hayata dönüyor

Samsun’un Kavak ilçesinde bulunan Güven Göleti Tesisi küle dönüşünün ardından tekrardan hayat buluyor.

15 Mart 2018 Perşembe 22:28
Samsun’da küle dönen tesis hayata dönüyor

Samsun Haber - Çıkan yangında küle dönen Güven Göleti Tesisi yeniden hayat buluyor. Tesisin devam eden inşaatı hakkında Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Tesisimiz Samsun Ankara yolu güzergahı üzerinde bulunduğu için daha fazla insana hizmet verecektir. Tesis gelecek misafirlerin hoş bir biçimde vakit geçirebilmelerini sağlayabilecek bir biçimde donatılmaktadır. 7/24 açık olacak tesis, vatandaşlarımızın daha elit ve konforlu ortamlarda vakit geçirebilmeleri için en küçük ayrıntılar dahi hesap edilerek yapılıyor" diye konuştu.

"Tesis sayımız gün geçtikçe çoğaldı"

Kavaklıların eskiden dinlenebilmek için Samsun’daki tesislere gittiklerini ama son yıllarda Kavak’ta yaptıkları çalışmalar ile bunu tersine çevirerek Samsun ve çevre ilçelerdeki insanların Kavak’a gelmesini sağladıklarını belirten Sarıcaoğlu, "Eskiden hemşehrilerimiz kafalarını dinleyebilmeleri için Samsun’daki sosyal tesislere giderlerdi çünkü Kavak’ta tesis yoktu. Göreve geldiğimiz günden bu yana yatırımlarımızla tesis sayımız gün geçtikçe çoğaldı. Yapımını tamamlamak üzere olduğumuz Güven Göleti Tesisimiz ile ilçemiz bu alanda daha zenginleşti. Önümüzdeki aylarda doğal ortamı bozmadan yaptığımız tesisi hizmete açıyor olmaktan büyük mutluluk duyacağım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.