banner388

Samsun’da duba istilasına kim dur diyecek

Samsun’da araç sürücüleri yol kenarlarına esnafların duba veya çeşitli malzemelerini koymasından dertli.

Samsun’da duba istilasına kim dur diyecek

Samsun’da araç sürücüleri yol kenarlarına esnafların duba veya çeşitli malzemelerini koymasından dertli.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 15:37
Samsun’da duba istilasına kim dur diyecek

Samsun HaberAraç sürücüleri özellikle ara sokaklarda park sıkıntısı yaşadıklarını, esnafların kaldırım kenarlarına dükkanlarındaki ürünlerini veya çeşitli malzemelerini koyup kaldırım kenarına araçlarını park etmekte zorluk yaşadıklarını dile getirdiler.

Araç sürücüleri özellikle yol kenarlarında duba veya çeşitli malzemelerle kendilerine park yeri ayıran esnaflardan şikayetçi olurken, emniyet güçlerinin ve zabıta ekiplerinin cadde ve sokaklarda yol kenarlarının bu şekilde kapatılmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

Parkomat yetkililerin caddelerde esnafın yol kenarlarını kapattığı sırada park ücreti alıp almadığını merak ederken, yetkililerden de Karayolları Trafik Kanunun 14. maddesinin uygulanmasını istediler. 

Gökhan İÇKİLLİ


 

Son Güncelleme: 01.08.2017 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-05-09 09:12:25

Arkadaşlar esnaf ya, ekmek paraları ya; dükkanlarının önleri ve yol da onların. Sorsanız kendilerini yerden göğe kadar haklı görürler. Samsun' da bu sorun çözülmeli. Kaldırım ve yol işgalleri önlenmeli. Ama birine bir şey dense İl meclis üyesinin veya belediyeden encümenin yakını çıkar.

Avatar
Samsun Samsun 2017-05-09 10:20:22

Dubaları anlarım dükkan sahibinin aracı olur yada mal getirirler onları indirmek yüklemek için dükkanının önünü diğer araçlara yasaklayabilir. Fakat malzeleri kaldırımlara yığmanın anlamı nedir ? Kaldırımı doldurup yola koymaya başlamışlar baksanıza motosikletlere. Belediyelerin işgüzarlığından başka bişey değil. Sonra diyolarkı samsun insanı neden yoldan yürüyor. Yürüyecek kaldırım mı kaldı ?