banner388

Samsun Valiliğinden Önemli Açıklama

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun İl Jandarma Komutanlığının 3 aylık faaliyet raporunu açıkladı.

Samsun Valiliğinden Önemli Açıklama

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun İl Jandarma Komutanlığının 3 aylık faaliyet raporunu açıkladı.

08 Aralık 2016 Perşembe 16:30
Samsun Valiliğinden Önemli Açıklama

Samsun Valisi İbrahim Şahin Samsun İl Jandarma Komutanlığının Eylül-Ekim-Kasım 2016 dönemindeki faaliyetleri ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Samsun İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güveni için çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Kamu düzeninin sağlanması, genel sağlık, genel ahlak ve başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü silah, patlayıcı, uyuşturucu madde ve kaçak eşyanın tespiti ile halkın güven ve huzurunun sağlanması amacıyla, Eylül-Ekim-Kasım 2016 ayı içerisinde icra edilen faaliyetler kapsamında; 1220 Asayiş, 77 KOM, 214 Trafik olayına müdahale edilmiş olup, 283 aranan şahıs yakalanmıştır. Yapılan çalışmalarda; değişik çap ve markalarda 10 adet ruhsatsız tabanca, 16 adet av tüfeği, 5 adet kurusıkı tabanca, 73 adet fişek, 6 adet bıçak, 330 LT motorin, 32 adet extacy, 3 gr bonzai maddesi, 24 adet muhtelif kazı malzemesi, 5874 gr kubar esrar, 7056 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.  Samsun İl Jandarma Komutanlığı asayişe yönelik çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Operasyonlarda emeği geçen başta İl Jandarma Komutanımız olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.'' 

Son Güncelleme: 10.12.2016 09:23
Anahtar Kelimeler:
AsayişSamsun Valiliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.