banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Valiliği uyardı! 1 günde 9 pozitif vaka!

Samsun Valiliği 4 günlük sokağa çıkma yasağının son gününde 9 pozitif vakaya rastlandığını açıklayarak vatandaşların rehavete kapılmaması konusunda uyardı.

banner269

Samsun Valiliği uyardı! 1 günde 9 pozitif vaka!

Samsun Valiliği 4 günlük sokağa çıkma yasağının son gününde 9 pozitif vakaya rastlandığını açıklayarak vatandaşların rehavete kapılmaması konusunda uyardı.

27 Mayıs 2020 Çarşamba 08:43
Samsun Valiliği uyardı! 1 günde 9 pozitif vaka!

Samsun Haber-Samsun Valiliği tarafından, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde 9 yeni pozitif korona virüsü vakası tespit edildiği açıklandı.

Konu hakkında yapılan açıklamada, “Ramazan Bayramı süresince uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının son gününde ilimizde maalesef 9 pozitif vaka tespit edilmiş olup, temaslı oldukları kişilere yönelik filyasyon çalışmaları devam etmektedir. Virüs hala aramızda ve normalleşme adımlarının atıldığı bu süreç, asla rehavete neden olmamalı. Kontrollü sosyal hayatın gereği olarak maske kullanmaya, fiziksel mesafeye dikkat etmeye, hijyen kurallarına uymaya ve kalabalık ortamlardan uzak durmaya hassasiyet gösterelim” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KoÇaVaLı... 2020-05-27 12:16:00

SAMSUN'da malessef yasağı takan hiç yok.işin garibi poliste bişey demiyor.Canikte oturuyorum.Yasak günü bir baba küçük kızını almış sokaklarda dolaşıyor.O sırada yanından polis aracı geçti.Ben kesin durdurup ceza yazarlar diye düşündüm ama yanlarından tırıs geçti.Yani polis bile göz yumuyor.Bizim canikte kural yasak tanıyan yok.Motorlu gençler fink atıyor sokaklarda.Herşey normal yani yasağı felan takan yok.Çünkü emniyet tarafından denetim yok canikte.Böyle oluncada herkes sokakta...

Avatar
KoÇaVaLı... 2020-05-27 13:05:35

Canik'te kimse yasağa uymuyor.Çünkü denetleme , polis devriyesi yok.Motorlarla fink atıyorlar.Canikteki önemli caddelerde neden polis denetimi yok.Özellikle gaziosmanpaşadaki şehit mesut birinci caddesinde neden polis denetimi yok.Herkes yasaklarda sokaklarda fink atıyor.Neden emniyet canikte tedbir almıyor?Böyle olursa pozitif vakalar dahada artacak...

Avatar
Murat 2020-05-27 09:35:48

Millet yakında açlikdan hiç bir kurala uymayacak. Halk zorda kaptan farkında değil belki ama gemi su aliyor yalpaladı karaya oturdu. Korona akp ye yaradı artık herşeyin bir mazereti var koronaya minnettarlar ikdidar.

Avatar
Haluk 2020-05-27 11:00:35

Kardeşim uyarana kadar maskeyi Samsun'da zorunlu yapın. Vaka sayısı çok daha az olan şehir giriş çıkışı serbest olan illerin bile çoğunda valilikler maske yasağı getirdi ama şehir giriş çıkışı yasak olan vaka sayısı fazla olan Samsun'da maske yasağı yok. Hala sokakta maskesiz gezenler var hele ki ilçelerin durumu daha ilçelerde maske konusuna gerekli önem verilmiyor. Samsun Valiliği Bunu görmüyor mu ?

Avatar
Fatma kaya 2020-05-28 01:35:56

Bu işler polis zoruyla nereye kadar insanımız kendi kuralları uygulayacak.her dakika polis başında nöbet tutamaz.insanlar kurallarla yaşamayı öğrenmeli

Avatar
Muhammed Eyyüp 2020-05-27 20:24:53

Yuuhh bee onuda akp ye bagladinizda diycek bisiy bulamiyorum :)))) gökten bela yagiyor tovbe edecegimiz yerde onu bile utanmasalar akp hukumeti yapti diycekler :))

Avatar
Semih 2020-05-27 13:07:03

Sürpriz oldu mu? Hayır tabiki.

Avatar
ZEYNEP DENİZ 2020-05-27 21:25:13

Malesef Atakumda da denetim diye birşey yok . Bu Emniyet güçleri ne yapıyor acaba. Millet maskesiz . Sosyal mesafe hak getire...