banner388

Samsun Valiliği'nden doktora darp açıklaması

Samsun Bafra Devlet Hastanesi'nde acil servis doktoru, özel harekat polisleri tarafından darp edilmişti. Olayla ilgili Samsun Valiliği'nden açıklama yapıldı.

Samsun Valiliği'nden doktora darp açıklaması

Samsun Bafra Devlet Hastanesi'nde acil servis doktoru, özel harekat polisleri tarafından darp edilmişti. Olayla ilgili Samsun Valiliği'nden açıklama yapıldı.

06 Eylül 2019 Cuma 20:53
Samsun Valiliği'nden doktora darp açıklaması

Samsun Valiliği, Bafra Devlet Hastanesi Acil Servisinde meydana gelen doktora darp iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, “5 Eylül 2019 Perşembe günü Bafra Devlet Hastanesi Acil Serviste meydana gelen darp olayi ile ilgili doktorumuza ve sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2019-09-07 08:09:00

Polisler hukuk kendikeri saniyor. Düzen bozuk butik bu nemlejet. Liyajat yok. Hakeden değil adamini bulan devketde uşe giriyor. Önceden fetöcü olnayan işe giremiyordu, şimdi akp li Tayyipci olmayan işe giremiyor. Adaket gene yok ne değişti. Bizim düzen gene yalakakik soytarilik üzerine kurulu yani....

Misafir Avatar
Tuğra yılmaz 2019-09-08 00:56:54 @Murat

Türkçe konuşmayı öğren boş yapma doktor diyo dayak diyo ..suç sadece polislerdemi acaba iki taraflı soruşturma açılsınn..

Beğenmedim! (1)
Avatar
AKİL ADAM 2019-09-07 06:13:35

Gece gündüz demeden yemeden içeden uyumadan görev yapan cana can katan DOKTORLARA kalkan eller kırılsın.Ve o darpçı polisler derhal görevlerinden alınmalıdır.

Avatar
ALejeandro 2019-09-07 05:58:57

Tamam vali bey de kınadı olay çözüldü idam idam diye bağırıyoruz ama biz ülkece gibi şiddete çay,sigara gibi bagımlıyız halkı korumakla görevli polis bugün şiddet uygular unutulur yarın kadına öbürgün çocuğa uygulanır,Japonya gibi Avrupa gibi somut adım atmadıkça aforoz etmedikçe açığa almadıkça böyle gelir böyle gider,veya valinin oğlunun canı yanana kadar!
Süleymsn Soylu bugüne kadar en kötü içişleri bakanıdır ya kardesim 3 ayda 1 60 puanla polis alıyorsun 80 puanla mühendisler öğretmenler dışarda atanamyanlar eğitim bilimleri halkla ilişkiler dersi alıyor da polislere neden vermiyorsun.SÜREKLİ POLİS ALARAK mı GÜÇLÜ TÜRKİYE OLUNUR yoksa BİLİM(doktor) veya Teknolojiye(Canan Dağdeviren:Türkiye'de kalsa atanamayan fizikci idi) hakim olarak mı...3 ayda 1 polis bekciyle ABD,İSRAİL'in önüne geçemezsin..Öğretmenleri mühendisleri,fizikcileri ata ki ÜRETELİM...Zira ülkenin geleceği konusunda son derece sınırlı bilgiye sahip bir içişleri bakanı...