banner388

Samsun Şehidini Karşıladı

Samsunlu Şehit Bekir Anıl Erdal'ın Cenazesi Bugün Samsun'a Getirildi

Samsun Şehidini Karşıladı

Samsunlu Şehit Bekir Anıl Erdal'ın Cenazesi Bugün Samsun'a Getirildi

05 Mayıs 2016 Perşembe 15:03
Samsun Şehidini Karşıladı
ANNESİ AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

PKK’lı teröristler tarafından çıkan çatışma sonucunda Muş’un Varto ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal’ın naaşı, bugün askeri uçak ile memleketi Samsun’da getirildi. Şehidin cenazesi toprağa verilmek üzere Bafra ilçesine götürüldü. 
Şehidin naaşı gelmeden önce anne Songül Erdal, sedye ile havaalanındaki piste getirildi Ayakta durmakta güçlük çeken  anne Songül Erdal'nın feryatları yürekleri dağladı. Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesini Samsun-Çarşamba Havaalanı'na cenazenin gelmesi ile sedyeden kalkan anne Songül Erdal sinir krizi geçirdi. Vali İbrahim Şahin’in koluna giren şehidin babası Rahim Erdal ve şehidin kardeşi Volkan Erdal ile şehidin yakınları gözyaşları içerisinde şehidi havaalanında karşıladılar.
Şehidin naaşı, Bafra ilçesindeki Kaşıkçı İyi Gün Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından bugün toprağa verilecek. Şehidin nişanlı olduğu ve 14 Ağustos tarihinde de evleneceği öğrenildi.
 
Son Güncelleme: 11.06.2016 14:11
Anahtar Kelimeler:
şehitAnneNaaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
2016-05-05 18:58:00

Allah rahmet eylesin