banner388

Samsun Mert Plajı'nda 2 bin kişi yüzüyor

Samsun'da Mavi Bayrak alan Mert Plajı'nda günde yaklaşık 2 bin kişi yüzerek yaz aylarının tadını çıkarıyor.

Samsun Mert Plajı'nda 2 bin kişi yüzüyor

Samsun'da Mavi Bayrak alan Mert Plajı'nda günde yaklaşık 2 bin kişi yüzerek yaz aylarının tadını çıkarıyor.

30 Haziran 2017 Cuma 09:39
Samsun Mert Plajı'nda 2 bin kişi yüzüyor

Samsun haber - Samsun'da 2008 yılında hizmet vermeye başlayan Mert Plajı yaz aylarının vazgeçilmezi oluyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Mert Plajı İşletme Müdürü Fatih Kesepara ise yaptığı açıklamada, "Plajımız 2008 yılından beri yüksek standartlarda bir turistik tesis olarak hizmet veriyor. Sadece Samsun değil, özellikle hafta sonlarında çevre il ve ilçelerden de yoğun ziyaretçi alıyoruz. 2008 yılından bu yana kendimizi geliştiriyor, hizmet kalitemizi arttırmak için çalışmalar yapıyoruz ve sürekli de bu azimdeyiz. Plajımıza her yıl farklı bir yenilik katmaya çalışıyoruz. 2008 yılından beri de Samsun halkının tercih ettiği favori noktalardan birisiyiz" dedi.

BÖLGEYE HİTAP EDİYOR

Plajın kozmopolit bir yapıya sahip olduğunu belirten Kesepara, "Yani sadece Samsun’a değil, bölgeye hitap ediyor. Elbette vatandaşlarımızın burayı tercih sebeplerine bakmak lazım. En başta nezih ve son derece güvenli bir tesis. Can kurtaranlarımız ve güvenlik görevlilerimiz her daim işin başında ve çok dikkatliler. Bu özellikle çocuklu aileler için büyük bir güvence. Keza denize kurulmuş olan Aqua Park hizmetimiz var ve plaj sakinlerine ücretsiz. Bu kaydıraklar gerçekten de insanlarımızın eğlenceli bulduğu oyunlar. Keza yine plastik duba iskelemiz, şemsiyelerimiz, şezlonglarımız, WC. ve duş hizmetlerimiz var. Tüm bunların yanında diğer plaj personellerimiz ise müşterilerimize mükemmel hizmet vermek için gün boyu yoğun emek harcıyor. Tuvaletlerimiz ve duş alanlarımız, soyunma kabinlerimizle birlikte yarım saatte bir temizleniyor” diye konuştu.

2 BİN ZİYARETÇİ

Ziyaretçi sayısının günde 2 bin kişiyi bulduğunu söyleyen Kesepara, "Plajımız tanınan bilinen ve tutulan bir nokta olduğu için hafta içi de hafta sonu da yoğunuz. Hafta içi ziyaretçi sayımız 700 ile 1000 kişi arasında değişirken, hafta sonu iki bin kişiyi buluyor. Tabi burada biz kapasite planlaması yaparak hizmet veriyoruz. Şu an 17 personel ile çalışıyoruz. Hafta içi ve hafta sonu sabah 9:00, akşam 19:00 arası hizmet veriyoruz. Ben şuna eminim ki, Samsun Büyükşehir Belediyesi Mert Plajına bir kere gelen sürekli gelecektir” diye ifade verdi.

Gazete Gerçek / Serhat Türk

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.