banner388

Samsun gübre kokuyor! İşte sebebi

Samsun'da son günlerde artan kötü koku ile ilgili Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsun Liman Başkanlığı'ndan açıklama geldi.

Samsun gübre kokuyor! İşte sebebi

Samsun'da son günlerde artan kötü koku ile ilgili Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ve Samsun Liman Başkanlığı'ndan açıklama geldi.

30 Haziran 2017 Cuma 12:33
Samsun gübre kokuyor! İşte sebebi

Samsun Haber - Samsun'da şehir merkezinde son günlerde artan kötü koku ile ilgili Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kent merkezinde dün sabah saatlerinden itibaren ortaya çıkan hayvan gübresi kokusunun belediyemiz ile herhangi bir alakası bulunmamaktadır. Bu konuda aldığımız şikayet telefonları sonucu böyle bir açıklamayı yapma gereği duymuş bulunmaktayız. Kokunun kaynağı limana demir atan ve içinde 7 bin büyükbaş hayvan bulunduğu gemidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.


KOLOMBİYA'DAN HAYVAN YÜKLÜ GEMİ GELDİ

Samsun'a gelen gemi ile ilgili olarak Samsun Liman Başkanlığı yetkilileri, "Gemi Kolombiya’ya bağlı Cartagena şehrinden gelmiştir. Gemide toplamda 7 bin 21 adet büyükbaş hayvan bulunmaktadır. Eğer geminin bir sıkıntısı yok ise bu akşam tahliyeler olacak ve gemi limanımızdan ayrılacaktır. Bu akşamdan sonra gemiyi liman dışına çıkarttığımızda koku gidecektir. Muhtemelen bu hayvanlar Kurban Bayramı’nın yaklaşması sebebiyle Kolombiya’dan Samsun’a getirilmiştir" açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 16.07.2018 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih ERDOGAN 2017-06-30 12:39:19

size yaziklar olsun. kolombiyadan angus getirip bu millete yediriyorsunuz ya. bizim köylerimiz ovalarimiz a ne oldu. bereketsizlesti ot saman olmuyor artik. bu ayip size yeter baskan, 15 senede 2 park yaptin bari orada iki koyun otlatin

Avatar
B*ok koklamak ismiyorum! 2017-06-30 13:35:27

hayvana gerek yok piazza avmin ordaki dere leş. artı az ilersinde b*k arıtma tesisi var orası ölüm hele yaz geldi buram buram b*k kokuyor doğupark. yusuf ziya gelsin orda otursun bakalım kaç dakika dayanabilecek :)

Avatar
mehmet 2017-06-30 15:32:11

memlekette hayvan yokmus gibi taa kolombiyadan hayvanmı getrilir .yazıklar olsun köylüyü bitirdiniz.

Avatar
Jakops 2017-07-01 01:03:23

Şehir merkezinde b*k kokusu, atakum cobanli sahilde b*k kokusu birde iskele yaptılar oraya. Aferin başkan bu millete koklatiyorsun b*kları

Avatar
erkin 2017-06-30 12:49:57

bu samsunu hatta memleketi yönetmek cok kolay, birsey yapmaya gerek yok kolombiyadan inek yanindada ot getir yeter, otu tüttür sonra. memleketde esrarin bile en adisi geliyor malesef. büyük BASKAN genede halk sizi seciyor. bizim köylere tasocaklari yapip arkadasiniz hasan ucaka dogayi maqhvettirdiniz ya, bizde gene size oy verdik ya helal olsun bize aferin size, bir dahakine gergedan getirin onuda yeriz

Avatar
fuat 2017-06-30 20:25:28

tarım ülkesiydik şimdi de b.k kokusu koklayan ülkeye döndük

Avatar
Muhsin Kocabıçak 2017-07-01 01:42:14

Bir çoğumuz ülkemizde hayvancılığın bittiğinden şikayet ediyoruz. Ama nedense hiç birimiz köyümüze gidip köyümüz yoksa 100 bin tl araba almak için kredi kullanacağımız 5 dönüm tarla alıp 5-10 tane dana alıp hayvancılık yapmıyoruz.

Avatar
ramazan küçükoğlu 2017-06-30 13:23:30

Samsun da gençler üzerinde araştırma yaptım ne zeki gençlerimiz var bunlara değer verilsin ve Yusuf Ziya Yılmaz artık emekli olmalı saygı duyduğum birisi ancak her işi gençler daha ileri taşıyacaktır ...Saygılarımla