banner388

Samsun'daki o lise ile ilgili skandal iddia

Samsun'da yerine camii yapılacağı iddiasıyla yıkılan ve yeni yerine taşınan Veteriner Sağlık Meslek Lisesi'yle ilgili skandal bir iddia yapıldı.

Samsun'daki o lise ile ilgili skandal iddia

Samsun'da yerine camii yapılacağı iddiasıyla yıkılan ve yeni yerine taşınan Veteriner Sağlık Meslek Lisesi'yle ilgili skandal bir iddia yapıldı.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 15:02
Samsun'daki o lise ile ilgili skandal iddia

Samsun'un Atakum ilçesinde yerine camii yapılacağı için yıkılan ve Tekkeköy'e taşınınca ismi Atakum Tarım Meslek Lisesi olarak değiştirilen Veteriner Sağlık Meslek Lisesi'yle ilgili skandal bir iddia da bulunuldu.


BİMER’E VE CİMER’E BİLDİRDİ

Yıkılan okulun yerine son olarak ise Kent Park alanı yapılması kararlaştırıldı. Mahkemenin henüz sonuçlanmamasına rağmen, iş makineleriyle alanda çalışma başlatıldı.


Mustafa Kemal Bektaş isimli bir vatandaş ise durumu BİMER ve CİMER'e bildirdi. 


YARDIM İSTEDİ

CİMER ve BİMER aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'dan yardım isteyen Bektaş, "Büyükşehir Belediyesi başka bir devlete mi aittir? Bir okul yapılması için Sayın Büyükşehir Belediyesi'nin acımasızca hukuk tanımazlığının anlamı sizce nedir? Şahsınız nezdinde gerek zatıalinizin ve gerekse Sayın Cumhurbaşkanımızdan konunun zatıalinizce çözümünü istedim. Bu hukuksuzluklar karşısında adeta bir vatandaş olarak şok oldum. Çünkü devlet kurumlarının hukuk ve adalet tanımaz davranışları tüm halka iyi bir örnek mi teşkil edecektir? Devlet kurumları hukuka uymazsa vatandaş hukuka uymazsa bu devlet vatandaşının gözünde yara almayacak mıdır? Sayın Başbakanım gerek zatıaliniz ve gerekse Sayın Cumhurbaşkanımız adaleti misyon edinmiş ve kurduğu partide de 'Adalet' isminden almıştır. Sayın Başbakanım ve Cumhurbaşkanım bu nedenle zatıalinizin nezdinde hukuk kurallarına ve mahkeme kararlarına uymayan bu zamana kadar yaptığı çalışmalarla takdir ettiğim ve kendimin de oy verdiğim Samsun Büyükşehir Belediyemizi üzülerek şikayet ediyorum ve suç duyurusunda bulunuyorum" şeklinde dilekçe gönderdi.

Son Güncelleme: 17.08.2017 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapalaoglu 2017-08-16 17:43:28

DEVLET KURUMLARI YASALARI UYGULAMAZSA VATANDAŞ KENDİ YASASINI UYGULAR,ortak alanlarımız açık bar oldu sahilde Atakum ve Büyükşehir bld şikayet ettik yargı dedi verdik yıkım kararı çıktı yargıtaydan 2011 de ve uygulanmadı,yıl 2015 diğer bahçede 2o balkon önü 25 yıl önce diktiğim bitkiler söküldü masalar atıldı yine iki bld ve kaymakam sn Bakoğlu beye şikayet yine yargı dediler kazandğımıza yaptırım uygulanmadıki,yıllarca tüm ortak alanlarımız açık bar 100 lerce insan ellerinde kadehler fasıl yapıyor 02 lere kadar müziksiz olmaz iki bld çevre md.lüğü açık alanlara kapalı diye canlı müzik,açık alan diyede içki içme rusatı verdi tezatlığa bakın,SAKİNLERİN ONAYI YOKKEN,sn emniyet amiri Vedat bey iptal edin dedi sizmi şikayet eden 11.00 olan müzik saatini 1.30 yapın.NEREDE ZABITA YAPI DENETİM ÇEVRE MÜD.LÜKLERİ ACABA, bizde HAKLARIMIZI HARAM EDİP İLAHİ ADALETE VERDİK TÜM MÜLKİ AMİRLERİDE ER VEYA GEÇ TECELLİ EDER ZAMAN AŞIMI YOK ACABA VİJDANLARI RAHATMI

Avatar
Misafir. 2017-08-16 19:35:08

Bence o yerden On numara Atakum Adliyesi olur.Boylece Atakumlular Merkeze sadece Valilik için gider ve trafik biraz olsun azalir