banner388

Samsun'da zorla para almaya 2 gözaltı

Samsun'da 1'i kadın 2 kişi şantaj ve tehditle 1 kişinin parası almaktan gözaltına alındı. 

Samsun'da zorla para almaya 2 gözaltı

Samsun'da 1'i kadın 2 kişi şantaj ve tehditle 1 kişinin parası almaktan gözaltına alındı. 

28 Ocak 2020 Salı 13:14
Samsun'da zorla para almaya 2 gözaltı

Samsun'un Canik ilçesinde zorla para alma suçundan 1'i kadın 2 kişi gözaltına alındı.

Yeni Mahalle'de meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde çalışmakta olan 53 yaşındaki İ.A. isimli şahıs polisi şikayette bulundu. İ.A. şikayetinde aynı kurumda çalışan T.C.'ye (36) 2 bin TL borç verdiğini T.C.'nin 23 yaşındaki sevgilisi E.D.'nin yanına gelerek duygusal şekilde kendisinin borcu ödeyeceğini söylediğini ifade etti. Daha sonra E.D. isimli kadının da borç talebinde bulunduğunu belirten İ.A. para vermemesi durumunda kendisini ailesine ve çevresine rezil edeceğini söylediğini iddia etti.

E.D. ile T.C.'nin tehditleri ile karşı karşıya kaldığını belirten İ.A., "Farklı tarihlerde benden 60 bin lira para aldılar. Ankara yolunda araba ile ıssız bir yere götürdüler ve burada E.D. bıçak çekip para istedi, T.C. de beni darp etti. Atakum ilçesinde bir bankanın ATM'sinden bin lira çekip E.D.'ye verdim. Daha sonra benden 20 bin lira para çekmemi istediler" dedi.

GÖZALTINA ALINDILAR 

Çok bunaldığı için polise başvurduğunu belirten İ.A., söz konusu şahıslardan şikayetçi oldu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili T.C. ve kız arkadaşı E.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorguları tamamlanan 2 kişi, "şantaj, kasten bıçakla yaralamaya teşebbüs, tehdit ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunGözaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.