banner388

Samsun'da uyuşturucudan 3 kişiye gözaltı

Samsun'da narkotik polisinin takibi sonucu kokainle yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da uyuşturucudan 3 kişiye gözaltı

Samsun'da narkotik polisinin takibi sonucu kokainle yakalanan 3 kişi gözaltına alındı.

29 Ekim 2020 Perşembe 12:31
Samsun'da uyuşturucudan 3 kişiye gözaltı

Olay, İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi Anadolu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, H.Ö. isimli şahsın müşterek hareket ettiği şahıslarla birlikte Ankara'dan zaman zaman Samsun'da faaliyet gösteren eğlence mekanlarında irtibatlı oldukları şahıslara kokain maddesi getirdiği bilgisinin edinilmesi üzerine yaptıkları takip ve çalışmada, Ankara'dan Samsun'a gelen şahısların araçlarını takibe aldı. Narkotik polisi otomobilden yere bir şey atıldığını tespit edildi. Narkotik ekipleri otomobilden atılan poşette 23,95 gram taş kokain maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili otomobil takip sonucu durdurularak içinde bulunan H.Ö. (40), S.Ü. (40) ve E.A. (18) gözaltına alındı. Polisteki sorgulanması tamamlanan 3 kişi "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan Yılmaz 2020-10-29 14:27:29

10 yıl ceza yerler akıllari başlarina gelir
..bu işten para kazanan olmaz hepimizin evlatlari var hükümet uyuşturucuyu terör suçuna aldı süper oldu artık içerde eziyetli günler bu hain teröristleri bekliyor Gençler uzak durun