banner388

Samsun'da uyuşturucu tacirine 4 yıl 2 ay hapis cezası

Samsun'da uyuşturucu ticareti yapan şahıs 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

Samsun'da uyuşturucu tacirine 4 yıl 2 ay hapis cezası

Samsun'da uyuşturucu ticareti yapan şahıs 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

13 Şubat 2020 Perşembe 21:24
Samsun'da uyuşturucu tacirine 4 yıl 2 ay hapis cezası


Öğrenilen bilgilere göre "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan hakkında dava açılan E.Z.'nin yargılanması sona erdi. Dava, Samsun 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Görülen davada, hakim  E.Z.'ye 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.
 

Anahtar Kelimeler:
Samsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
avukat 2020-02-14 08:23:41

ben bu uyuşturucu satanları anlamıyorum elinde sonunda yakalanacaksınız kolay para kazanmak uğruna hayatlarını yakıyorlar uyuşturucan kazandıkları paranın 3-4 katını cezaevınde harcıyorlar zaten :)

Misafir Avatar
yurttaş 2020-02-14 17:15:34 @avukat

sana göre hayatları yanıyor.. herkez senin gibi 2. sıfır önde başlamaz hayata AVUKAT... normal insanlarla yaşıyacak düzeyde değiller..o yüzden kendi seviyesindekilerin içine katılmak istiyorlar. yani.. ceza değil ödül veriyor devlet.. gelin evlatlar bu odada hep beraber yaşayın diyor zaten satıcıda onu istiyor.. kafa dengi 4 5 kişi ile ekmek elden su gölden yaşıyorlar.. kimki uyuşturucu satar tek kolu ve tek kolu bacağı kesilir.. diye bir yasa çıksın bak bakalım satan oluyormu..

Beğenmedim! (0)
Avatar
vatandaş 2020-02-14 08:55:18

Bu savcının elini sıkmak takdir etmek gerekir, şu son seneler o kadar çoktu ki polislerin yakalayıp savcıların saldığı suçlu.