banner388

Samsun'da TEOG birincisine bisiklet

Samsun'un Alaçam ilçesinde TEOG'da tüm soruları doğru yanıtlamayı başaran Fatmanur Tokluoğlu'na bisiklet hediye edildi.

Samsun'da TEOG birincisine bisiklet

Samsun'un Alaçam ilçesinde TEOG'da tüm soruları doğru yanıtlamayı başaran Fatmanur Tokluoğlu'na bisiklet hediye edildi.

06 Haziran 2017 Salı 18:52
Samsun'da TEOG birincisine bisiklet

Samsun Alaçam ilçesinde TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak büyük bir başarı elde eden Fatmanur Tokluoğlu'na bisiklet hediye edildi.


Yaklaşık 31 kilometre uzaklıktan Pelitbükü Mahallesinde bulunan Kızlan Ortaokuluna geliş-gidiş yapmak zorunda kalan Fatmanur Tokluoğlu TEOG sınavında elde ettiği başarı ile ilgili olarak, "Bu sene kış çok zorlu geçti, 10-15 gün kar yüzünden okula gelemedim. Öyle ki yollar açıldıktan sonra tipi yüzünden tekrar kapandı. Araba inemediği için neredeyse bütün yıl her gün yaklaşık birkaç km yürüdüm. Ancak günü gününe çalışarak sınavda başarılı oldum. Bu sınav sürecinde bana yardımcı olan aileme ve hepsi benimle birebir ilgilenen öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Bu başarıda en büyük pay yaşadıkları zorluklara rağmen bana ve arkadaşlarıma okulda ve kursta yardım eden, üzerimde emekleri bulunan öğretmenlerimindir" açıklamalarında bulundu.
 

İlçe kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural ve Kızlan Ortaokulu Müdürü Bünyamin Rıza Güzelaydın, Alaçam Hükümet Konağı önünde yapılan törende yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
AlaçamSamsunTeog
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.