banner388

Samsun'da silahlı saldırı

Samsun'da yaşanan silahlı saldırıda 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Samsun'da silahlı saldırı

Samsun'da yaşanan silahlı saldırıda 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

17 Haziran 2017 Cumartesi 23:31
Samsun'da silahlı saldırı

Samsun Haber - Samsun'un Canik ilçesinde sokakta oynayan 2 çocuk ile saldırıya uğrayan şahıs ağır yaralandı. Kazara vurulan çocuklardan birinin durumu ağır.

Elimizdeki bilgilere göre olay, Samsun'un Canik ilçesinde saat 19:30'da Karşıyaka Mahallesi Aşıklar Sokak’ta gerçekleşti. Otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş sonucunda 47 yaşındaki Ali K. bacaklarından yaralandı. Saldırı anında sokakta oyun oynayan çocuklardan 3 yaşındaki Abdurrahman Saleh Khalıd Al-A. kafasından, 7 yaşındaki Berat Ü. ise bacaklarından vurularak yaralandı. 

112 Acil Servis ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan küçük çocuk, daha sonra OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Diğer yaralılardan Berat Ü. Gazi Devlet Hastanesinde, Ali K. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Silahlı saldırı olayına karıştıkları ileri sürülen 3 kişi kayıplara karıştı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 18.06.2017 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih ERDOGAN 2017-06-18 14:14:58

adalet yok memleketde, adi insanlarin sehri oldu samsun. katil hirsiz sapik haracci nedir bu ya. devlet nerde adalet yok. herkezde silah