banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Silahlı Kavga

Minibüsçüler Hattı Derneği Başkanı'nı Yaralayan Şahıs Bugün Tutuklandı

banner269

Samsun'da Silahlı Kavga

Minibüsçüler Hattı Derneği Başkanı'nı Yaralayan Şahıs Bugün Tutuklandı

29 Nisan 2016 Cuma 16:54
Samsun'da Silahlı Kavga
2 KİŞİYİ SİLAHLA YARALADI

Samsun'da kavgada 1'i dolmuş hattı dernek başkanı olmak üzere 2 kişiyi silahla yaralayan şahıs çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HAYATİ TEHLİKELERİ DEVAM EDİYOR

Samsun'un İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda karşılıklı kavgada silahlı saldırıya uğrayan Kıranköy Minibüsçüler Hattı Derneği Başkanı Şaban Y.(50) karnından, sağ bacağı ve sol bacağından, Erdinç Y.(35) ise sol bacağından yaralandı. Olayda bıçaklı saldırıya uğrayan Sinan A.(20) ise kolundan yaralanırken, Muhammet A.(19) ile İdris Y.(55) darp sonucu başından yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken tabancayla vurulan 2 kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayda darp sonucu kendisi de yaralanan ve silahla 2 kişiyi vurduğu ileri sürülen Muhammet A.'yı hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına aldı. Cinayet Bürosu Ekiplerince sorgusu tamamlanan Muhammet A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifade veren Muhammet A., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.


 
Son Güncelleme: 29.04.2016 17:42
Anahtar Kelimeler:
YaralamaSilahBaşkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.