banner388

Samsun'da şaşkınlık yaratan olay!

Samsun'da bir hasta için havalanan ambulans helikopter tarla sahibi helikopterin inmesine izin vermeyince hastayı alamadan geri döndü. 

Samsun'da şaşkınlık yaratan olay!

Samsun'da bir hasta için havalanan ambulans helikopter tarla sahibi helikopterin inmesine izin vermeyince hastayı alamadan geri döndü. 

02 Mayıs 2020 Cumartesi 17:14
Samsun'da şaşkınlık yaratan olay!

Samsun'un Bafra ilçesinde insanlık ölmüş dedirten bir olay meydana geldi. Acil hasta için havalanan ambulans helikopter, tarla sahibi inişe izin vermeyince hastayı alamadan geri dönmek zorunda kaldı.

Altınkaya Mahallesi'nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, acil hastaneye gitmesi gereken kalp hastası bir kişi için ambulans istendi. Ancak hastanın Altınkaya Barajı'nın Sinop tarafında bulunması ve sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla feribot çalışmadığından Samsun'dan ambulans helikopter talep edildi. 

HAVADA 10 TUR ATTI

Sağlık Bakanlığı 112 acil ambulans helikopteri hastayı almak için Samsun'dan havalandı. Altınkaya Mahallesi'ne giden helikopter etraf yamaç olduğu için bir tarlaya inip hastayı almak istedi. Ancak, tarla sahipleri ambulans helikopterin tarlalarına inmelerine izin vermedi. Helikopterin ineceği yere toplanan tarla sahipleri el hareketleri ile ambulans helikopterin inmesine engel oldu. Pilot, helikopter ile tarlanın etrafından 10 tur atmak zorunda kaldı. Vatandaşlar izin vermeyince pilot durumu 112 merkezine bildirdi. 
Helikopter hastayı alamadan Samsun'a dönmek zorunda kaldı.

Hasta için ise barajdan geçiş olmadığı için Sinop'tan kara ambulansının sevk edileceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meltem 2020-05-02 17:47:25

Kimse o tarla sahipi Allah korkusu olmayan iblisler Allah o tarlanizda size yiyecek tek bir mahsul olmasin bu sene topraginiz kurusun yolunuz yarilsinda siz hasta olunca degil helikopter at arabasi bile gelemesin sizi almaya Allah belanizi versin sizin bir insan canindan cok mu onemliydi tarlaniz tuhhhh size yaziklar olsun sizin suratiniza o koyde tukeren olmazsa onlarada yaziklar olsun devletimiz guclu helikopter yollamis ama bu ulkede sizin aldiginiz oksijen zehir zikkim olsun nasil sinirlendim aksam aksam sizi terbiyesiz iblisler

Avatar
Şerefsizler 2020-05-02 18:03:22

Lan bu Ramazan gününde bari insan olun be. Allah sizi bildiği gibi yapsın

Avatar
Bir mühendis 2020-05-02 18:37:04

Bozuk zihniyet. Yazıklar olsun.

Avatar
Akan 2020-05-02 19:33:15

Yazıklar olsun, insanlık dramı .. Neyin zarar görebilir helikopterin inmesiyle yani ne kadar kaybın olabilir, bir candan önemli olan nedir. Devlet gereken cezayı vermeli ..

Avatar
vecihi 2020-05-02 20:49:28

insanlık ölmüş memlekette

Avatar
Faruk 2020-05-02 17:22:02

Bu şehirde hep niye genelde kotu olumsuz haberler oluyor. Bu kadar bedevi gorüşlü insanlar toplanmiş memlekete. Medeniyyet din imani geçdik insanlik bitik.

Avatar
55 2020-05-02 20:06:22

İnsanlık ölmüş ve samsun şaşırmadım.

Avatar
Meltem 2020-05-02 21:08:20

EGER BU DEVLET ORDAKİ İNSANLARA EN AGİR CEZAYİ VERMEZSE HAKKİM ZEHİR ZİKKİM OLSUN NE DEMEK SEN DEVLETİN HELİKOPTERİNİ TARLANA ALMİYACAKSİN SİZİ AHLAK YOKSUNLARİ SİZ BU GUZEL ULKENİN TOPRAGİNDA Kİ PİSLİGİ HAK ETMİYORSUNUZ BUNU YAPAN İNSANLAR ARAZİ İCİN ADAM ÖLDUREN İNSANLAR İŞTE ARAZİ İCİN ANASİNİ BABASİNİ KESEN İNSANLAR BUNLAR BİRDE BU EYLEMİ YAPARKEN ORUÇLUDURLAR KESİN SİZİN İCTİGİNİZ SU ZEHİR OLSUN İNSALLAH