banner388

Samsun'da Sağanak Yağış Hasara Neden Oldu

Samsun’da Sağanak Yağış Sonrası Hasar Gören Bölgelerde Onarım Çalışması Başladı

Samsun'da Sağanak Yağış Hasara Neden Oldu

Samsun’da Sağanak Yağış Sonrası Hasar Gören Bölgelerde Onarım Çalışması Başladı

07 Mayıs 2016 Cumartesi 16:37
Samsun'da Sağanak Yağış Hasara Neden Oldu

Samsun’da aralıksız devam eden sağanak yağış nedeniyle 1 aylık yağış miktarı 1 gecede düşmesinin ardından yağışlar, İlkadım ilçesinin bazı bölgelerindeki günlük hayatı da olumsuz etkiledi. İlkadım ilçesinde bağlı mahallerde dereler taşması ile su taşkınlarının şiddetine dayanamayan yollar ve geçitlerde çökmeler meydana geldi.

HASAR TESPİT ÇALIŞMASI YAPILDI
İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Erol Köroğlu ve belediye ekipleri yağışların zarar verdiği bölgeleri inceleyip, hasar tespit çalışması yaptı. Tespitlerin hemen sonrasında bölgeye çok sayıda iş makinesi gönderen İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Erol Köroğlu, vatandaşların günlük hayatına problemsiz bir şekilde devam edebilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını söyledi. Köroğlu inceleme yaptığı bölgelerde vatandaşların isteklerini dinlemeyi de ihmal etmedi.
Yağışların etkisini göstermesinin ardından İlkadım Belediyesi bünyesinde bulunan tüm iş makinelerinin bölgeye sevk edildiğinin belirten İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Erol Köroğlu “Şehrimizi etkisi altına alan sağanak yağış sonrası taşan dereler ilçemizin bazı bölgelerinde hasara yol açmıştır. Bizler de İlkadım Belediyesi olarak ekiplerimiz ile beraber vakit kaybetmeden ilçemizde incelemelere bulunarak hasar tespit çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Su taşkınları sonucu yollarda meydana gelen çökmelere hızlı bir şekilde müdahale ettik. Şantiyemizde bulunan tüm iş makinelerimizi sahaya göndererek olası bir felaketin önüne geçmiş olduk. Her zaman olduğu gibi ilk adımı yine İlkadım Belediyesi olarak attık. Vatandaşlarımızın günlük hayatının etkilenmemesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca yaptığımız program dahilinde küçük çapta da hasar gören yollarımızın onarımına da başladık. Allah ülkemizi şehrimizi daha büyük felaketlerden korusun” dedi.


 

Son Güncelleme: 10.06.2016 15:43
Anahtar Kelimeler:
YağışSağanakHasar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.