banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Rezil Dava

Samsun'da 12 yaşındaki amca kızına tecavüz edip, ölümüne sebep olmakla suçlanan şahsın davası görülmeye başladı.

banner269

Samsun'da Rezil Dava

Samsun'da 12 yaşındaki amca kızına tecavüz edip, ölümüne sebep olmakla suçlanan şahsın davası görülmeye başladı.

16 Aralık 2016 Cuma 18:09
Samsun'da Rezil Dava

Mayıs ayında Samsun'un Bafra ilçesindeki Çetinkaya Mahallesinde 12 yaşındaki D.Y. adlı kız çocuğu evde ailesi tarafından baygın bulundu. Bafra Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan kız çocuğu, sonrasında OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilse de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölümü şüpheli bulunan kız çocuğu ile ilgili OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin verdiği otopsi raporunda, 'Çift taraflı cinsel saldırı' tespitinde bulunulması üzerine jandarma olayla ilgili başlattığı çalışma kapsamında ölen kız çocuğunun amcasının oğlu K.Y.'yi gözaltına aldı.

K.Y., jandarmadaki ifadesi sonrasında geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldığı Bafra Adliyesinde mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlk ifadesinde kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden, ancak ölümündeki sorumluluğu kabul etmeyen K.Y., mahkemede ise ifadesini değiştirerek tüm suçlamaları reddetmişti.

Bafra Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen davada K.Y., hakkındaki tüm suçlamaları reddedip, genç kız ile ilişkiye girmediğini ve ölümü ile ilgili suçunun bulunmadığını söyledi. Mahkeme davayı diğer şahitlerin ifadesini de dinlemek üzere ileri bir tarihe erteledi.
 
Bu arada ölen kızın annesinin K.Y.'den şikayetçi olduğu, babasının ise olmadığı öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 19.12.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.