banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da renkli görüntüler

Samsun'da bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte çiçekler açtı, renkli görüntüler ortaya çıktı.

banner269

Samsun'da renkli görüntüler

Samsun'da bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte çiçekler açtı, renkli görüntüler ortaya çıktı.

23 Mart 2019 Cumartesi 16:42
Samsun'da renkli görüntüler

Samsun'da bir çok bölgede dikilen laleler açmaya başladı. Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte kartpostallık manzalar ortaya çıktı.

Samsun’un çehresini güzelleştirdiklerini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, “Biz çevre düzenlemesine önceden beri çok büyük önem veriyoruz. Samsun’un çehresini bu düzenlemeler ile oluşturdu. Özellikle çirkin görüntü olan yerlerde düzenlemeler yaptık. İnsanların oturmak yerine kirletmeyi tercih ettiği yerler vardı. Çevre düzenlemesinde bunlara öncelik verdik. Şimdi de refüjleri mevsimine göre çiçeklerle donatıyoruz. Ağaçlandırma konusuna da önem veriyoruz. Şu anda lale mevsimi olduğu için, refüjlerimizi lalelerle donattık. Bu da vatandaşlar tarafından oldukça beğenildi. Şehrimizi şehir mobilyalarıyla da donatıyoruz. Her yaptığımız şeyde estetiğin yanı sıra işlevselliğe de önem veriyoruz. Yaptığımız düzenlemelerin işlevsel olması bizim için önemli. Yol kenarlarına da oturma yerleri yaptık. İnsanlar, oturmak için illa bir parka gitmek zorunda kalmasın diye bunları yaptık. Şehrimizin daha da güzel bir çehreye kavuşması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık beyaz, kırmızı, sarı ve mor renkte 300 bin adet lale soğanı dikildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
caner yilmaz 2019-03-23 18:24:59

harika goruntuler Samsun her zaman boyle piril piril olmali ..secimden secime degil..lale soganlari avrupadan alinmamistir umarim..zengin etmeyelim garibanlari..;))