banner388

Samsun'da pitbull dehşeti! Küçük kız kanlar içinde kaldı

Samsun'da pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki küçük kız kanlar içinde kaldı. Ölümden dönen kız çocuğu hastaneye kaldırıldı. 

Samsun'da pitbull dehşeti! Küçük kız kanlar içinde kaldı

Samsun'da pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki küçük kız kanlar içinde kaldı. Ölümden dönen kız çocuğu hastaneye kaldırıldı. 

08 Ekim 2020 Perşembe 09:15
Samsun'da pitbull dehşeti! Küçük kız kanlar içinde kaldı

Samsun'un Havza ilçesinin Memduhiye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 11 yaşındaki Tuğba Kaplan ve arkadaşları ile oyun oynarken parkın yanındaki bahçede bulunan köpekleri sevmek istediler. Evin bahçesinde bağlı olmadığı ileri sürülen 3 adet pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğrayan Tuğba Kaplan, çevredekilerin yardımına koşması üzerine ölümden kurtuldu. Kanlar içinde kalan kız çocuğu Havza Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk müdahalesinin ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Samsun'daki hastanede tomografisi çekilip müdahalesi yapılan Tuğba Kaplan daha sonra yine ambulansla Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

"ŞİKAYETÇİYİM"

Yaşadığı dehşeti anlatan Tuğba Kaplan, arkadaşları ile parka gittiğini, arkadaşının köpekleri sevmek için yanına gidip kapıyı açınca köpeklerin kendisini ısırmaya başladığını ve sürükleyerek içeri çektiğini söyledi.
Tuğba Kaplan'ın babası Metin Kaplan ise, "Çocuklar parka gidiyorlar. Parka giderlerken kapıyı açıyorlar. Köpek gelip bunları ısırıyor. 3-4 tane, 5 tane pitbull cinsi köpek. Şehrin merkezinde bunları besliyor. Yazık günah değil mi? Şikayetçiyim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2020-10-08 10:32:21

buradan bütün belediye başkanlarına sesleniyorum.sokaktaki köpekleri toplayın hastanebaşı mah.de bütün evlerin üstünde pitbul köpekleri var Allah aşkına bunları yakalayıp köpekleri alın çocuklar kapısının önünde oyun oynayamaz hale geldi

Avatar
Muhammed 2020-10-08 09:28:32

Bunu benim kızıma yapacaklar 7 sülalesini kesmesem adam değilim adaleti halk sağlamak zorunda bu itleri polislerin önünde gezdirebiliyorlar yasak olayı hikaye

Avatar
veli kırcalı 2020-10-08 09:51:49

lütfen yetkililere sesleniyorum.BU PİTBUL DEHŞETLERİ SONA ERSİN.BU CİNS KÖPEK GEZDİREN SAHİPLERE AĞIZ KAFES MECBURİYETİ GETİRİLSİN.AKSİ TAKTİRDE CEZAİ İŞLEMDE SONUÇ DEĞİL KÖPEĞİ ELİNDEN ALINSIN...

Avatar
samsun55 2020-10-08 10:35:27

bu köpekleri besleyip çocukların oyun oynadığı parklarda gezdiren insanların Allah belasını versin bu kadar açık ve net söylüyorum.çocuklar parklarda oyun oynayamaz hale geldi

Avatar
C.T. 2020-10-08 09:25:35

bir insan pitbull neden besler

Avatar
Totti 2020-10-08 13:55:58

Adamlar sokak ortasında gezdiriyor bu köpekleri ne zabıta ne polis hiç bir şey demiyor

Avatar
Jeff 2020-10-08 20:07:46

Pitbull yasaklansın... kompleksli,ruh hastasi,caniler besler...

Avatar
Ali 2020-10-12 01:40:47

Besleyene para cezası ve hapis.köpeğide adam öldürmeye teşebbüsten.zehirleyeceksin.bu kaçıncı vaka.toplayın bu köpekleri.bu kadarda acizlik olmaz.