banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Okullara Kar Tatili

Samsun’da etkili olan soğuk ve yağışlı hava sebebiyle bazı ilçelere yağan yoğun kar yağışı okullarda eğitime bir gün ara verilmesine neden oldu.

banner269

Samsun'da Okullara Kar Tatili

Samsun’da etkili olan soğuk ve yağışlı hava sebebiyle bazı ilçelere yağan yoğun kar yağışı okullarda eğitime bir gün ara verilmesine neden oldu.

14 Aralık 2016 Çarşamba 09:19
Samsun'da Okullara Kar Tatili

Yurdumuzun büyük bir bölümünü etkisi altına altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle Samsun'da da eğitime ara verildi. Özellikle yoğun kar yağışının olduğu yüksek kesimlerdeki Asarcık ve Ladik ilçelerinin tamamında okullar bir gün tatil edildi. Kavak, Atakum, Tekkeköy ve Canik ilçelerinde ise taşımalı eğitim veren okullarda eğitime bir gün ara verildi. Samsun genelinde etkili olmaya devam eden soğuk ve yağışlı hava nedeniyle okulların önümüzdeki günlerde de tatil edilebileceği bildirildi.

İşte eğitime ara verilen okulların litesi:
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre elverişsiz hava şartları nedeniyle, Alaçam ilçesindeki Kızlan İlk ve Ortaokulu, Umutlu ve Örenli birleştirilmiş sınıflı ilkokulları, Asarcık ilçesindeki tüm okullar, Atakum ilçesindeki Sarayköy, Özeren Çatalçam İlkokulları ve Ortaokulları ile Yeşiltepe birleştirilmiş ilkokulu, Canik ilçesindeki ilçe merkezinin dışında taşıma merkezli tüm okullar, Başalan Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu, Gökçepınar İlk ve Ortaokulu, Hacınaipli İlk ve Ortaokulu, Tuzaklı İlk ve Ortaokulu, Başkonak İlk ve Ortaokulu, Demirci İlk ve Ortaokulu, Dereler İlk ve Ortaokulu, Gölalan İmam Hatip Ortaokulu, Gödekli İlkokulu, Düzardıç İlkokulu ve Uluçayır Köroğlu İlkokulu, Ladik ilçesindeki tüm okullar, Salıpazarı ilçesindeki Tahnal İlk ve Ortaokulu, Konakören İlk ve Ortaokulu, Yavasbey İlk ve Ortaokulu, Muslubey İlk ve Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Anadolu Lisesi, Cevizli, Çağlayan, Kırgıl birleştirilmiş sınıflı ilkokulları, Tekkeköy ilçesindeki Yeşildere, Gökçedere, Akbaşlar, Yazılar, Yenidoğan, Çimenli, Başköy, Yeniköy, Erenköy, Çayırçökek, Zafer, Karışlar Mahalleleri Tekkeköy Kaymakamlığı’nca eğitim-öğretime 1 gün ara verilirken, Canik ilçesinden Tekkeköy ilçesine taşınan taşımalı eğitim kapsamındaki Alibeyli Mahallesi’nde ve Yaylageriş İlk ve Ortaokulu, Terme ilçesindeki Ambartepe Eroğlu İlk ve Ortaokulu, Ambartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bugün bir gün süreyle eğitim öğretime ara verildiğini açıkladı.

Son Güncelleme: 15.12.2016 11:30
Anahtar Kelimeler:
SamsunTatil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.