banner388

Samsun'da O Kardeşler Tutuklandı

Samsun’da güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonlarda 1003 adet uyuşturucu hap ile yakalan kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderildi

Samsun'da O Kardeşler Tutuklandı

Samsun’da güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonlarda 1003 adet uyuşturucu hap ile yakalan kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderildi

06 Mart 2017 Pazartesi 14:07
Samsun'da O Kardeşler Tutuklandı

Samsun Haber- Samsun’da güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonlarda 1003 adet uyuşturucu hap ile yakalan kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul'dan Samsun'un Terme İlçesi'ne uyuşturucu hap getirilip piyasaya sürüleceği istihbaratını aldı. Harekete geçen sivil ekipler, otobüs firmasıyla İstanbul'dan Terme'ye gelen O.Ç. ve kardeşi K.Ç. otobüsten indikten sonra durdurup valizlerinde arama yaptı. Yapılan aramada O.Ç. valizinde 998 ecstasy hap ele geçirildi. Polis, iki kardeşi gözaltına aldı. Şüphelilere ait araç ve büfede yapılan aramada ise 5 ecstasy hap daha ele geçirildi. Soruşturma sırasında olayla bağlantısı olduğu belirlenen şüphelilerin amcasının oğlu C.Ç. de gözaltına alındı.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün Terme Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler savcılık ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin son 10 gün içinde il genelinde yaptığı uyuşturucu operasyonlarında 44 ayrı olayda 75 şüphelinin gözaltına alındığı ve bunlardan 12'sinin tutuklandığı bildirildi. Operasyonlarda 2 bin 503 gram esrar, 3007 ecstasy hap, 1018 gram bonzai ve 3.30 gram kokain ele geçirildiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 06.03.2017 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2017-03-06 14:54:16

tonla yakalanıyor ama halen haberlerde en baş köşe uyuşturucunun, ne kadar talep var bu zıkkıma.