banner388

Samsun'da marketteki dehşet anları kamerada

Samsun'da bir markette yaşanan hırsızlık ve bıçakla yaralama olaylarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Samsun'da marketteki dehşet anları kamerada

Samsun'da bir markette yaşanan hırsızlık ve bıçakla yaralama olaylarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

30 Ocak 2019 Çarşamba 10:00
Samsun'da marketteki dehşet anları kamerada

Samsun'un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi Hastanebaşı Aile Sağlığı Merkezi karşısındaki bir markette 2 gün önce meydana gelen olayda market sahibi bıçaklanmıştı. Bir şahsın daha önce hırsızlık yaptığı market sahibinin kendisinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığı ve polise ihbar ettiği gerekçesiyle bıçakla yaraladığı olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki F.K. market işletmecisi 32 yaşındaki İ.S.'nin dükkanından hırsızlık yaptı. Olayın ardından market sahibi İ.S., hırsızlık yaptığı iddiasıyla polise ihbar ettiği F.K.’nin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımı gören F.K., arkadaşı G.Ö ile markete giderek yanında getirdiği bıçakla market sahibi İsmail S.'yi bacağından ve karnından yaraladı. Ağır yaralanan İsmail S. olay yerine sağlık ekiplerinde Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Serbest kaldılar 

Polis ekiplerinin gözaltına aldığı sırada mahallerinin linç girişiminde bulunduğu F.K. ve G.Ö. sorgusu için Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından F.K. ve G.Ö. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Kamera görüntüleri ortaya çıktı 

Olayın hem bıçakla yaralama hem de hırsızlık anının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, F.K.’nin G.Ö. ile markete giderek kıyafetinin kolundan çıkardığı bıçakla İsmail S.’yi bacağından ve karnından yaraladığı görülüyor. Görüntülerde ayrıca yaşanan olaydan 2 gün önce gerçekleşen hırsızlık anı da görülüyor. F.K.’nin gece geç saatlerde marketin camını taşla kırdığı ve markete girip kasadaki paraları çaldığı da görüntülerde yer alıyor.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tufan 2019-01-30 10:17:10

serbest kaldıkça bu suc makinalarının önüne kimse geçemez. bir gün onu serbest bırakanın da karsısına çıkabilir.

Avatar
Elli5 2019-01-30 11:50:37

onu serbest bırakan savcıyı da içeri atmak lazım

Avatar
Vatanperver 2019-01-30 10:58:05

Hakim resmen ben hırsızlık yaptığına kamera görüntüleri olduğu halde ikna olamadım , sen eğer onu hırsızlık ya da seni öldürmeye teşebbüs ettiği an sen daha hızlı davranıp elini çabuk tutarsan ben o zaman hem sana hem ona belki TCK ilgili maddeleri

Avatar
adalet 2019-01-30 12:47:27

savcıda fetöcü sanırım.

Avatar
Hakan 2019-01-30 14:22:29

Tebrikler. Bence bıçaklanan şahıs cezaevine girmeli neden bıçaklandın diye bu ülkede adalet bu şekile döndü

Avatar
Nokta 2019-01-30 15:20:53

Kahpelere bak adamın malını çal,zarar ver,kol altından emanet çıkarıp hainlik yap,tasarlayıp suç mahaline git,sonra serbest,adaleti sokak versin öylemi savcı bey anlaşıldı değilmi? Adaleti sokak versin.

Avatar
Ahmed Arif 2019-01-30 17:01:34

Adam yarın ölünce savcı bey tutuklama ister. Umarım bir gün bu ve bunun gibi itleri serbest bırakanların başına daha beter olurlar!... Umarım Allah kendi canlarına daha beter acılar yaşatır. Artık kesin olan bir şey var ; bunları yakaladığı yerde cezasını halk verecek...

Avatar
Gercekler 2019-01-30 15:17:41

Ne diyelim,o kadar cok diyecek soz var ki,adam da yogun bakimdaymis, gecmis olsun. Failleri bir an once yakalanir diyecegiz ama yakalanmis ve serbest kalmislar...