banner388

Samsun'da küçük çocuk boğuldu

Samsun'da serinlemek için denize giren 13 yaşındaki küçük çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Samsun'da küçük çocuk boğuldu

Samsun'da serinlemek için denize giren 13 yaşındaki küçük çocuk boğularak hayatını kaybetti.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 15:38
Samsun'da küçük çocuk boğuldu

Samsun'un Çarşamba ilçesinde serinlemek için denize giren 13 yaşındaki küçük çocuk akıntıya kapılması sonucu boğularak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre 2 aile piknik yapmak üzere Çaltı Mahallesi'ne gitti. Piknik alınında uzaklaşan 13 yaşındaki M.E.A., denize girdi. 13 yaşındaki M.E.A.'nın akıntıya kapıldığını fark eden Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Murat Çelebi, deniz atlayarak küçük çocuğu kurtarmaya çalıştı.   
 
Bir süre sonra Meclis Üyesi Murat Çelebi’nin de akıntıya kapıldığını gören çevredeki vatandaşlar, boğulma tehlikesi geçiren Ağca ve Çelebi’yi denizden çıkardılar. 

Boğulma tehlikesi geçiren iki kişi Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 13 yaşındaki M.E.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Belediye Meclis Üyesi Murat Çelebi’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Hayatını kaybeden M.E.A.’nın cansız bedeni Samsun’da yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Gümüşhane’nin Tiran ilçesine götürüldü. 
 

Son Güncelleme: 10.07.2019 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.