banner388

Samsun'da Koronavirüsü önlemleri tüm hızıyla sürüyor

Samsun'da Koronavirüs salgınına karşı geniş çaplı tedbirler alınmaya devam ediliyor.

Samsun'da Koronavirüsü önlemleri tüm hızıyla sürüyor

Samsun'da Koronavirüs salgınına karşı geniş çaplı tedbirler alınmaya devam ediliyor.

17 Mart 2020 Salı 17:00
Samsun'da Koronavirüsü önlemleri tüm hızıyla sürüyor


 Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Koronavirüsü önlemleri kapsamında belediyeye bağlı tesislerden bazılarının geçisi bir süreyle kapatıldığını söyleyerek “Tedbirleri ne kadar sıkı tutarsak, tehdit o kadar zayıflar” dedi.

DEZENFEKTAN CİHAZLARI YERLEŞTİRİLDİ

Samsun'da raylı sistemlerden otobüslere, hizmet birimlerinden ortak kullanım alanlarına, camilerden okullara, çöp konteynerlerinden sosyal tesislere kadar birçok noktada dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışması yapılıyor.

 Büyükşehir Belediyesi hizmet binasına tüm belediye tesislerine ve raylı sistem duraklarına da dezenfektan cihazları yerleştirildi.

"EN BAŞTAN ÖNLEM ALDIK"

Korona virüsü salgınına karşı belediye olarak en başından itibaren önlem aldıklarını belirten Başkan Mustafa Demir, “ ‘Küresel salgın' haline gelen korona virüsüne karşı ülke olarak bugüne kadar etkin ve başarılı bir mücadele veriyoruz. Alınan önlemlere karşın vatandaş olarak bizlere de çok büyük bir görev düşüyor. Önümüzdeki 4-5 hafta son derece önemli. Bu dönemde virüsten korunma kurallarına çok sıkı bir şekilde uygulamalıyız. Bu süreci birlikte atlatacağız.” dedi.

O YERLER GEÇİCİ BİR SÜRE KAPANDI

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda  Büyükşehir Belediyesinde faaliyeti durdurulan tesisler şunlar:

Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon, Doğupark Kafe, Şirin Kafe, Amazon Kafe, Kültür Kafe, Tütün Kafe, Yörükler Delta Kafe, Palmiye Kafe, Atlı Spor Tesisleri, Go Kart ve Akülü Araç Tesisi, Kent Müzesi, Panoroma 1919 Müzesi, Şeyh Sadi Tekkesi Kuva-i Milliye Ruhu Külliyesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi, Kurupelit Düğün Salonu, Bandırma Gemi Müze ve Satış Reyonu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Könez 2020-03-17 17:14:34

Otobus ve tranvay durdurulmali bence encok topluluk oralarda

Misafir Avatar
Körkönez 2020-03-17 23:09:01 @Könez

Sen binme kardeşim ben işe gidip gelmek zorundayım. Altıma araba çeksin yakıtını koysun o zaman devlet. Çalışmazsam açım aç! Hikaye anlatmayın! Nasihat vermeyin! Para verin!

Beğenmedim! (1)
Avatar
Cemil 2020-03-17 19:48:19

Toplu taşımayı iptal etmediğiniz sürece bu virüs yayılacak...firmalar kendi çalışanlarının ulasimlarini ustlensinler...hastaneler dahil...azcık kafanızı çalıştırın

Avatar
Meltem 2020-03-17 17:51:35

Bu donemde yaslilara otobusu ucretli yapin ki bir yere gitmesinler

Avatar
Zeynep 2020-03-17 18:01:14

Apartmanların içinde de dezenfekte edin belediye başlarsın calismalari asansörler dezenfekte olsun