banner388

Samsun'da korkunç kaza! 5 ağır yaralı

Samsun'da otomobilin bariyerlere çarpıp devrildiği korkunç kazada aynı aileden 5 kişi ağır yaralandı.

Samsun'da korkunç kaza! 5 ağır yaralı

Samsun'da otomobilin bariyerlere çarpıp devrildiği korkunç kazada aynı aileden 5 kişi ağır yaralandı.

08 Temmuz 2020 Çarşamba 09:22
Samsun'da korkunç kaza! 5 ağır yaralı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Otomobilin bariyerlere çarpıp devrilmesi sonucu 5 kişi ağır yaralandı.

Samsun-Ordu karayolunun 27. kilometresi Çınarlık mevkisinde saat 05.45'te meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgiye göre Ankara'dan Ordu'nun Ünye ilçesine giden Aydın Dalkıç, idaresindeki 06 BZY 612  plakalı Fiat marka otomobil demir bariyerlere çarpıp devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Aydın Dalkıç, eşi Arzu Dalkıç (30), çocukları Emir Berk Dalgıç (9), Muhammet Efe Dalgıç (9) ve sürücünün ablası Aysel Söyler (51) ağır yaralandı. Yaralılar, 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamit 2020-07-08 11:28:34

Bizim ülkemizde kimse trafik kurallarına uymuyor.2 aylık şoförüm bunu kesinlikle diyebilirim.

Avatar
Haluk 2020-07-08 19:10:52

ankara samsun arası az mesafe değil muhakkak mola verin, en ufak dalgınlığın kazaya sebebiyet vermesi olası, odaklanmanızı engelleyen kafanızda dolaşan psikolejik sorunlar var ise mutlaka psikolejik destek alın.

Avatar
selçuk 2020-07-09 10:23:01

Aydın çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm inşAllah hepiniz sağlığınıza kavuşursunuz