banner388

Samsun'da kediyi araba ezdi: Balıkçılar kurtardı

Samsun'un İlkadım ilçesinde arabanın ezdiği kediye balıkçılar sahip çıktı.

Samsun'da kediyi araba ezdi: Balıkçılar kurtardı

Samsun'un İlkadım ilçesinde arabanın ezdiği kediye balıkçılar sahip çıktı.

17 Haziran 2017 Cumartesi 12:58
Samsun'da kediyi araba ezdi: Balıkçılar kurtardı

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Baruthane Balıkçı Barınağı yanında bir araba balıkçı barınağında bulunan kedinin yavrusunu ezdi. Belinin üstünden araba geçen kedi ön ayaklarının yardımıyla yürümeye çalıştı. 


Çevreki balıkçılar ise yaralı kediyi farkedip güvenli bir yere aldılar. Daha sonra tedavisi için Samsun Büyükşehir Belediyesi Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezine bağlı veterinet olay yerine giderek ilk müdahaleyi yaptı. 

Hayvan hastanesine kaldırılan kediyl ilgili açıklama yapan Veteriner Sağlık Teknisyeni Oğuz Yıldırım, "Hayvanın üstünden araç geçmiş. İlk bakışta beli kırılmış gibi gözüküyor. Kesin sonuç röntgenden sonra belli olur" dedi.

Kedinin hayatını kurtaran balıkçı Selami Sarısoy de, "Kedinin yolda sürüklendiğini gördüm. Sonra yanına gittiğimde bir otomobil kaçtı. Kediyi alıp muhafaza edip ekiplere haber verdik. Kediyi tutarken elimi de ısırdı. Biz kedinin tedavi edilip, tekrar buraya bırakılmasını istiyoruz. Kediye ezip kaçan otomobil sürücüsünü de kınıyorum" şekline açıklama yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.