banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da İğrenç Görüntüler!

Samsun'un en işlek noktalarından birini mesken tutan fuhuş çetesi, cep telefonuyla görüntülendi.

banner269

Samsun'da İğrenç Görüntüler!

Samsun'un en işlek noktalarından birini mesken tutan fuhuş çetesi, cep telefonuyla görüntülendi.

20 Ocak 2017 Cuma 10:48
Samsun'da İğrenç Görüntüler!
Samsun Haber- Samsun'da bazı kimselerce adeta bir meslek olarak yapılmaya başlanan fuhuş pazarlığı bir vatandaşın cep telefonu tarafından görüntülendi.

Daha önceden şehrin merkezinde bulunan Anıtpark’ta fuhuş pazarlığı yapan hayat kadınları, alınan tedbirlerden dolayı burada pazarlık yapamıyor.

Boş durmayan hayat kadınları, bu sefer de şehrin en çok kullanılan meydanı yeni yerleri olarak seçtiler. Hayat kadınları, telefon numaralarını yazdıkları küçük kağıtları meydanda banklarda oturan adamların yanlarına gelerek onlarla veriyor.



Pazarlık Kamerada

Bazı vatandaşlar durumdan rahatsız olup hayat kadınlarının yanından uzaklaşırken bazı vatandaşlar ise hayat kadınlarıyla konuşmaya devam ediyor. Hayat kadını ve müşterileri arasında geçen konuşmalar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Hayat kadını, konuşmasında başka kadınlara da bu işi yapması yönünde uyarılarda bulunduğunu anlatarak bazı adamlarla argo sözlerle konuşuyor.

Polis tarafından sık sık gözaltına alınan bu kadınlar, para karşılığı fuhuş yapmak ve fuhşa aracılık etmekten haklarında işlem yapılıyor. 
Son Güncelleme: 21.01.2017 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.