banner388

Samsun'da havaya ateş açıldı: 3 gözaltı

Samsun'un Bafra ilçesinde dün gece havaya ateş açan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun'da havaya ateş açıldı: 3 gözaltı

Samsun'un Bafra ilçesinde dün gece havaya ateş açan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

17 Nisan 2018 Salı 16:07
Samsun'da havaya ateş açıldı: 3 gözaltı

Samsun'un Bafra ilçesi İshaklı Mahallesi'nde dün gece silahla havaya ateş açan ve 3 adet silahla yakalanan 3 kişiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Işıkkent sitesi önünde silahla ateş edildiği ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, E.E., B.Ç, ve F.Ç.’nin yapılan üst aramasında 2 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait mermi ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslar ve kullandıkları araç İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Otomobilde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

ŞAHISLAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 
Gözaltındaki E.E., B.Ç, ve F.Ç. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi. Hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan E.E., tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevine gönderildi.

Gözaltındaki diğer iki şahıs, B.Ç. ve F.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 17.04.2018 16:10
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.