banner388

Samsun'da hafif ticari araç, halk otobüsüne çarptı: 2 ölü, 3 ağır yaralı

Samsun'da hafif ticari araç, halk otobüsüne arkadan çarptı. Korkunç kazada 1'i askeri personel 2 kişi öldü, 3 kişi de ağır yaralandı.

Samsun'da hafif ticari araç, halk otobüsüne çarptı: 2 ölü, 3 ağır yaralı

Samsun'da hafif ticari araç, halk otobüsüne arkadan çarptı. Korkunç kazada 1'i askeri personel 2 kişi öldü, 3 kişi de ağır yaralandı.

13 Temmuz 2022 Çarşamba 14:12

Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kürşat Arslan idaresindeki 55 E 2535 plakalı hafif ticari araç, yol kenarında yolcu indirip yola çıkış yapmak için bekleyen Ramazan Bulantepe yönetimindeki 55 LJ 683 plakalı Samsun Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüne arkadan çarptı.

Kazada, araç sürücüsü Kürşat Arslan (23) ile aynı araçta bulunan Serkan Yanak (21), Mehmet Tolga Çağlayan (29), Mustafa Erçik (19) ile Cevdet Özcan (27) ağır yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan araç sürücüsü Kürşat Arslan ile askeri personel olduğu öğrenilen Serkan Yanak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Diğer 3 kişinin ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 13.07.2022 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kimsesiz 2022-07-14 14:50:20

Bu kazanın sebebi ibrenin 120 de takılı kalmasından belli artı otobüs duruyor hareket halinde değil makas atarak yola gidilmez

Avatar
Sertan 2022-07-14 11:04:10

Yolcu indiren bindiren otobus minibüs dolmus taksi vb ticari araçların arkayı kontrol etmeden yola çıkmaları bu kazaların asıl sebebi.2 dk bekleseler arkadaki aracı belki bunlar olmayacak.yazık Allah rahmet eylesin...

Misafir Avatar
Mahmut 2022-07-14 16:22:29 @Sertan

Fotoğraflara bakmadan yorum yazarsan salak durumuna düşersin. Son fotoğrafa bak bakalım otobüs en sağ şeritte kaldırıma yapışık, şerit ihlali yok. Deli gibi gazlayıp sağdan milleti geçeyim derken otobüsü son anda görüp kaçmak isterken vuran da kaza yapanlar. haliyle sonuç ortada. Allahtan kendilerine yapmışlar sadece yapacaklarını da günahsız birilerinin canını almamışlar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Smaa 2022-07-14 14:52:28

Tabi bu kazayı bilemem ama Samulaş şoförlerinin ciddi eğitime ihtiyacı var. Ne otobüs kullanmayı biliyorlar ne frene basmayı. Tabi duraklarda işleri bitince, sanki tüm yollar onlarınmış gibi direkt yola atlamalarıda cabası(İşini iyi yapan şoför kardeşlerim hariç)