banner388

Samsun'da FETÖ'nün hücre evine baskın

Samsun'da FETÖ'nün hücre evine düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da FETÖ'nün hücre evine baskın

Samsun'da FETÖ'nün hücre evine düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

09 Nisan 2018 Pazartesi 11:04
Samsun'da FETÖ'nün hücre evine baskın

Samsun'da FETÖ'nün gizli olarak adlandırılan 'hücre evine' düzenlenen operasyonda, 3 firari yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, aranan 3 FETÖ firarisinin yeri tespit edildi. 

Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de belirlenen FETÖ’nün hücre evine baskın yapan ekipler, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aranan Uğur Akyol ve kaçma hazırlığında olan 2 üniversite öğrencisi Oğuzhan Yaman ve Abdurrahman Gül'ü gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan şüphelilerden Uğur Akyol bugün adliyeye sevk edilirken, diğer 2 şüphelinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. 

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2018-04-09 13:15:49

Fetö derken birileri siz hocam muhterem bilge insan diyordunuz. Onlar hapishanelerde Ergenekon balyoz sürünürken siz pensilvanyalara gidip geliyordum Hz. Ne zamanki size çocuklarınıza dokunulduğunda aranız açıldı. Ama asıl adil öksüz gibileri kaçırıp ak
Lt enayi tabakasını yakalıyoruz.

Avatar
Saadettin 2018-04-09 13:54:47

Hocam efendim diyenler nerde söz birşey demiyecem. Dönek yalaka demiyecem kimdi o diyenler