banner388

Samsun'da feci kaza

65 yaş üstü annelerini, İstanbul'dan yola çıkıp memleketi olan Giresun'a götüren aile, Samsun'da kaza yaptı.

Samsun'da feci kaza

65 yaş üstü annelerini, İstanbul'dan yola çıkıp memleketi olan Giresun'a götüren aile, Samsun'da kaza yaptı.

22 Mayıs 2020 Cuma 22:22
Samsun'da feci kaza


 İstanbul'da ikamet eden aile, 65 yaş üstü annelerini İstanbul'dan Giresun'a götürürken Samsun'da kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Samsun'un Canik ilçesi 200 Evler mevkisi çevre yolu üzerinde saat 18.45'te meydana geldi. 


İstanbul'da ikamet eden Nedim Çimen, 65 yaş üstü vatandaşlara 21 Mayıs Perşembe günü saat 09.00’dan itibaren en az bir ay boyunca dönmemek şartıyla tek yönlü olarak istedikleri yerleşim yerlerine gidiş izni verilmesi üzerine annesini memleketi Giresun'a götürmek için izin aldı.

Nedim Çimen'in kullandığı 34 YN 4168 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle yoldan çıktı, refüjdeki çam ağacına çarpıp takla atarak ters döndü. Kazada Nedim Çimen ile annesi 87 yaşındaki Seher Çimen ile Pamuk Habib yaralandı. Ağır yaralanan anne Seher Çimen, 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaşlı kadının hayatını kaybettiği öğrenildi.


İKİCİ KEZ AYNI YERDE...


İlk kazanın hemen ardından aynı yerde ikinci bir kaza meydana geldi. İstanbul'da ikamet eden Adem Gürsoy, 65 yaş üstüne çıkan izin üzerine annesi 80 yaşındaki Nadiye Gürsoy'u 34 NF 0584 plakalı otomobiliyle İstanbul'dan Giresun'a götürürken aynı yerde kaza yaptı.

 Kaza yerinde park eden kamyona arkadan çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, yol kenarındaki bariyere çarptı. Kazada araç sürücüsün annesi Nadiye Gürsoy ile kızı Esra Gürsoy (26) yaralandı. Her iki kazada yaralanan 4 kişi ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Polis, kazalarla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-05-23 03:28:49

65yas ustu bir kısı var yaralanan 3kısı fırsat kolların herkes ben her imkanım var gıtmıyor um bunlar 4_5 kısı napmaya gidiyor