banner388

Samsun'da DEAŞ baskını: 12 gözaltı!

Samsun'da DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı olduğu tespit edilen 12 yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı.

Samsun'da DEAŞ baskını: 12 gözaltı!

Samsun'da DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı olduğu tespit edilen 12 yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı.

28 Ekim 2019 Pazartesi 12:42
Samsun'da DEAŞ baskını: 12 gözaltı!

Alınan bilgilere göre; Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri önceden tespit ettikleri adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Gözaltı süreleri uzatıldı

8 eve düzenlenen operasyon; İlkadım, Canik ve Atakum ilçelerinde gerçekleşti. Irak uyruklu 12 kişi gözaltına alınırken, evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen dijital envanterlere incelenmek üzere el konuldu. Gözaltına alınan 12 kişi, Samsun Adliyesi'ne sevk edilerek nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede gözaltı süreleri uzattırılan kişiler, tekrar sorgulanma için Samsun Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.

Son Güncelleme: 28.10.2019 12:46
Anahtar Kelimeler:
OperasyonBaskınSamsunDeaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canım ülkem 2019-10-28 14:15:29

la bunları kim soktuysa aramıza gidip kapılarına koyun.

Avatar
Reha 2019-10-28 16:45:52

Rezillik ülkede bu kadar baeşli veya terorist niye var. Suriye operasyonu oncesi 2011 de vizeleri kaldirip ne kadar terorist varsa ulkeye turkiyeye getirip suriywye dolduranlar utanin. Samsunda bile binlercesi var. Yazik memleketi ne hale getirdiniz. Birde af cikarip icerdeki sapik hirsiz katilleri disari salmaya ugrasiyorlar. Mhp af için ugrasiyor gece gunduz katil lerin icerde yatmasina razi olamazmislar yazik utanc verici...

Avatar
Esnaf 2019-10-29 12:32:47

Canım ülkemiz ne hale getirdiniz.şunları niye bizim içimize soktunuz.işsizlik artti her sektöre el attılar vergi yok sigorta yok bizden rahat gezip tozuyolar.daha dün 7 tanesi istanbul da su gibi çocuğu öldürdüler.bu nedir reis yazık değilmi kendi halkına insanına.copte bunlar.inşaatlarda bunlar bedavaya sigortasız çalıştırılıyor benim insanım işsiz ve aç memleketi maç ettin.