banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da damat dehşet saçtı

Samsun'da dehşet saçan damat kayınpederinin iş yerine, alışveriş yaptığı kasap dükkanına ve kamyonetine silahlı saldırı düzenledi. Damat polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

banner269

Samsun'da damat dehşet saçtı

Samsun'da dehşet saçan damat kayınpederinin iş yerine, alışveriş yaptığı kasap dükkanına ve kamyonetine silahlı saldırı düzenledi. Damat polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

23 Aralık 2018 Pazar 14:25
Samsun'da damat dehşet saçtı

Samsun Haber-Samsun'un İlkadım ilçesinde kayınpederinin kamyonetine, iş yerine ve alışveriş yaptığı dükkanına silahlı saldırı düzenleyen damat polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre 2. el dükkanı olan H.A.'nın (52) ilk olarak evinin önünde bulunan kamyonetine, ardından 700 metre uzaklıktaki iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırgan yaya olarak kaçarken, olay yerine polis sevk edildi. Saldırıda kamyonetin ön camı, farı ve kaportasına 4, iş yerinin vitrin ve kapı camına da 4 kurşun isabet ettiğini tespit eden polis, her iki olay yerinde de 4'er adet boş kovan ele geçirdi. Saldırının ardından Unkapanı Mahallesi'nde bulunan kasap dükkanına da silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırgan kasap dükkanına da 4 el ateş açarak kaçtı.

Kurşunlar dükkanının vitrin camına isabet ederken, saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, her üç silahlı saldırı olayını da aracı ve iş yeri kurşunlanan H.A.'nın kızı ile 1 yıldır evli olan damadı T.G.'nın (24) gerçekleştirdiğini tespit etti. 
T.G.'nin Zeytinlik Mahallesi'ndeki annesinin evine operasyon yapan Cinayet Bürosu ekipleri, şahsı balkondan kaçmak isterken suçta kullandığı tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Kayınpederinin aracını ve iş yerini kurşunladığını kabul eden T.G., kasap dükkanına da kayınpederinin alışveriş yaptığı yer olduğu için silahlı saldırı düzenlediğini iddia etti. Gözaltına alınan T.G., sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ESNAF 2018-12-23 19:21:40

BU UNKAPANI SAİT BEY PATLAMAYA HAZIR BOMBA .. ADAMLAR İSTEDİĞİ GİBİ KÖŞE BAŞKALAR ZAP ETMİŞLER. KİMSE İLGİLENMİYOR