banner388

Samsun'da Çıkan Kavgayı Kana Buladı

Samsun'da Dolmuş Hattı Dernek Başkanını Yaralayan Şahıs Yakalandı

Samsun'da Çıkan Kavgayı Kana Buladı

Samsun'da Dolmuş Hattı Dernek Başkanını Yaralayan Şahıs Yakalandı

29 Nisan 2016 Cuma 12:40
Samsun'da Çıkan Kavgayı Kana Buladı

2 KİŞİYİ YARALADI

Samsun'da kavgada 1'i dolmuş hattı dernek başkanı olmak üzere 2 kişiyi silahla yaralayan şahıs polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi'nde dün meydana geldi. Alınan bilgiye göre, çıkan karşılıklı kavgada silahlı saldırıya uğrayan Kıranköy Minibüsçüler Hattı Derneği Başkanı Şaban Y.(50) karnından, sağ bacağı ve sol bacağından,

ŞAHISLARIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Erdinç Y.(35) ise sol bacağından yaralandı. Olayda bıçaklı saldırıya uğrayan Sinan A.(20) ise kolundan yaralanırken, Muhammet A.(19) ile İdris Y.(55) darp sonucu kafalarından yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındılar. Tabancayla vurulan 2 şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

7 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayda darp sonucu kendisi de yaralanan ve tabancayla 2 kişiyi vurduğu iddia edilen Muhammet A.'yı hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına aldı. Muhammet A. ile olayda kullandığı 1 adet 7.65 mm çaplı el yapımı ruhsatsız tabanca ele geçti. Polis ayrıca olay yerinde de tabancadan çıkan 7 adet boş kovan buldu. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan Muhammet A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.
 
Son Güncelleme: 29.04.2016 13:53
Anahtar Kelimeler:
YaralamaKavgaşahıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.