banner388

Samsun'da Borç Yüzünden İntihar

Samsun’da borçları yüzünden bir kişi intihar etti.

Samsun'da Borç Yüzünden İntihar

Samsun’da borçları yüzünden bir kişi intihar etti.

08 Haziran 2016 Çarşamba 18:25
Samsun'da Borç Yüzünden İntihar

Kılıçdede Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen olay edinilen bilgilere göre, kendisinden dün akşamdan itibaren haber alınamayan emekli 52 yaşında bulunan Hüseyin Ferit Yetkil’in yakınları güvenlik güçlerine haber verildi. Güvenlik güçlerinin ardından evine gittiği öğrenilen Hüseyin Ferit Yetkil, yatak odasında ise kendisini asılmış olarak bulundu.
Daha sonra olay yerine gelmiş olan Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından şahsın bir mektup bıraktığı tespiti yapıldı. Mektupta Yetkil’in 2 bankadan kredi çekmesi üzerine ve ödeyemediğini, kredi kartının borçlarını veremediğini, bunları kimseye telaffuz edemediğini ve bağırsak kanseri olduğunu ve kardeşlerinden gizlediğini belirtmesi üzerine, herkesin hakkını helal etmesini istediğini mektubunda öğrenildi.
Bekar olduğundan ötürü tek başına yaşamakta olan ve bir süredir psikolojik tedavi gören şahısın naaşı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.
Olay yerine gelmiş olan Yetkil’in ablası Sevinç Yetkil ise sinir krizleri geçirdi.
Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
 

Son Güncelleme: 08.06.2016 18:28
Anahtar Kelimeler:
İntiharölümBorçBanka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.