banner388

Samsun'da balık bolluğu

Samsun'da ballık bolluğu nedeniyle palamut fiyatları 5 liraya kadar düştü.

Samsun'da balık bolluğu

Samsun'da ballık bolluğu nedeniyle palamut fiyatları 5 liraya kadar düştü.

19 Ekim 2018 Cuma 18:20
Samsun'da balık bolluğu

Samsun Haber-Karadeniz'de uzun süredir devam eden palamut bolluğu tezgahlarda etkisini gösteriyor. Palamutlar 5 liradan tezgahtaki yerlerini alıyor. 

Balık satıcısı Onurcan Köse, “Daha önceki senelerde palamut bir görünüp bir kayboluyordu. Bu sezon av yasağının kalkmasıyla birlikte patlama yapan palamut hiç hız kesmedi. Bolluk ilk günden itibaren artarak devam ediyor. 700-800 gramlık palamutları 5 liradan satıyoruz. Vatandaşlar da bizler de fiyatlardan memnunuz” ifadelerini kullandı.

PALAMUT BOLLUĞU

Bu sene palamutta patlama olduğunu ifade eden Kurtça Aydın, “Palamut bu sene patlama yaptı. Son 10 yılın en bereketli yılını geçiriyoruz. Geçtiğimiz senelerde palamut bolluğu bu kadar uzun sürmüyordu. Bolluk böyle sürerse herkes mutlu olur” sözcüklerini kullandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mnkabe 2018-10-19 21:37:13

Cinekop un avlanması yasağı getirilip büyüyüp Lüfer olmasına izin verilirse, vatandaş lüferi de bolca yer. Yok, yavruyken avlayalım çoğalmasınlar derseniz , Çinekop avlamaya ve yemeye devam etsin vatandaşlar, gelecek nesil onu da bulamaz. Su ürünlerinden anlamayanlar yasaları koymuşlar zaten, bilgi boşluğu var.

Avatar
SAMSUNN 2018-10-20 10:40:13

NERDE 5 TL ACABA Bİ İLK ÇIKTIĞINDA 5 TL DEN ALDIK SON 1,5 AYDIR KAÇ KERE ALDIYSAM 8-10-12 VE HİÇ İKRAM YOK MİNNET ETMİYORLAR SAATHANEDEKİLER .

Avatar
Fahri 2018-10-20 13:48:50

15 dakika önce herzaman alışveriş yaptığım balıkçıyı gittim palamut 12 lira dedi gazetenin 5 liraya düştüğünü yazdığını söyledim oda bana git o gazeteden al diye Öküzce bir cevap verdi zaten bundansonra ondan alışveriş yapmam.size hanki yavsak 5 lira diye beyanat verdi.böyle yalan haberlerle milleti kandırıp habercilik yaptığınızımi zannediyorsunuz