banner388

Samsun'da AVM'den çanta çalındı!

Samsun'da bir alışveriş merkezinden okul çantası çalan bir kişi güvenlik kamerası görüntülendi.

Samsun'da AVM'den çanta çalındı!

Samsun'da bir alışveriş merkezinden okul çantası çalan bir kişi güvenlik kamerası görüntülendi.

17 Aralık 2019 Salı 19:27
Samsun'da AVM'den çanta çalındı!

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi alışveriş merkezine gidip 100 lira değerindeki okul çantasını alıp daha sonra kasanın yanından geçirdi. Çıkıştaki alarm cihazının yanına çantayı bırakarak alarmın çalıp çalmadığını kontrol etti. Telefonla konuşan kimliği belirsiz şahıs daha sonra alarmın çalmadığını fark edince tekrar çantayı aldı. Telefonla konuşmasını sürdüren hırsız, alışveriş merkezinden koşarak kaçtı.

Başka bir çalışan farketti

Yemekten dönen alışveriş merkezi çalışanı, bir kişinin elinde çanta ile kaçarak uzaklaştığını görünce iş yerine çanta satıp satmadıklarını sordu. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen iş yeri çalışanları hırsızlık olayının anbean görüntülendiğini fark etti.

Hırsızın kimlik tespitine çalışılıyor.

Son Güncelleme: 17.12.2019 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf K. 2019-12-18 10:10:01

Bunu haber yapmak ayıp diyorsunuz ama çalmak ta ayıp gidip derdini anlatsa çalmasına gerek kalmazdı. Asıl ayıp olan şey çalmak.

Avatar
OKUYUCU 2019-12-18 08:55:16

bunu haber yapmak bile ayıp ihtiyacı var demekki çocugu var demekki keyfi bi hırsızlık değil

Avatar
Meltem 2019-12-18 12:19:52

Guzel memleketimin dustugu duruma bakin Allah kimseyi caresiz yapmasin caresizlik insana hersey yaptirir guzel dusunmek istiyorum okul cantasi olunca mevzu belliki evladi icin yapmis Allahim yarinimiz bugunumuzu aratmasin gunden gune fakirlesiyoruz gunden gune alim gucu dusuyor bu adamin ayibi degil ulkenin bizim ayibimiz olan olmayana verse boyle olmaz