banner388

Samsun'da arazi cinayeti

Samsun'da akrabalarıyla arazi anlaşmazlığı yaşayan bir emlakçı ve eşi silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda emlakçının eşi hayatını kaybederken kendisi de ağır yaralandı.

Samsun'da arazi cinayeti

Samsun'da akrabalarıyla arazi anlaşmazlığı yaşayan bir emlakçı ve eşi silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda emlakçının eşi hayatını kaybederken kendisi de ağır yaralandı.

27 Eylül 2021 Pazartesi 19:06
Samsun'da arazi cinayeti

Samsun'un İlkadım ilçesi Kapaklı Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda 64 yaşındaki Yusuf T. ve eşi Fatma Ö. evinin önünde akrabaları arasındaki arazi anlaşmazlığı yüzünden silahlı saldırıya uğradı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Fatma Ö. hayatını kaybederken, Yusuf Taflan'ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Emlakçı Yusuf T. ile eşi Fatma Ö.'nün boşandıkları ancak birlikte yaşamaya devam ettikleri öğrenildi. 

OLAYLA İLGİLİ 2 KİŞİ TUTUKLANDI 

Olayın ardından emlakçının akrabası olduğu öğrenilen Bahadır T. (22),  elindeki tabancayla birlikte jandarmaya giderek olayı kendisinin gerçekleştirdiğini iddia ederek teslim oldu. Jandarma ekipleri, olayla ilgili Bahadır T.'nin babası Aydın T. (42) ile amcası Recep T.'yi (38) de yakalayarak gözaltına aldı. Jandarmadaki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Jandarmadaki verdiği ifadeyi değiştiren Aydın T., arazi anlaşmazlığı yüzünden konuşmak üzere olay yerine gidince Yusuf T.'nin kendilerine tüfekle ateş açtığını, kendisinin de tabancayla kendini korumak için ateş açtığını ve yanındaki oğlunun tabancayla bir el havaya ateş açtığını söyledi. Aydın T. ve oğlu Bahadır T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, Recep T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 27.09.2021 19:11
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.