banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da alkollü sürücü panik yarattı

Samsun'da kaza yapan sürücü sinirlenerek otomobiline ateş etti. 

banner269

Samsun'da alkollü sürücü panik yarattı

Samsun'da kaza yapan sürücü sinirlenerek otomobiline ateş etti. 

10 Ekim 2019 Perşembe 12:17
Samsun'da alkollü sürücü panik yarattı

Samsun'un Atakum ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kaza yaptığı için sinirlenen sürücü otomobiline ateş açtı.

Esenevler Mahallesi'nde dün gece meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre C.K.S. isimli 19 yaşındaki şahıs seyir halindeki otomobilin kontrolünü kaybederek yoldan çıkarak boş araziye girdi. Kaza yaptığı için sinirlenen C.K.S. tabancayla aracına ve havaya ateş açtı. 

ALKOLLÜ ÇIKTI

Kavga ihbarı üzerine kaza yerine giden polis, yoldan çıkan aracın karayolları levhasına çarpıp oluşturduğu maddi hasarı ve araçtaki kurşun izini tespit etti. Polis, kurşun izini sorduğunda C.K.S., alkolün etkisiyle kazadan sonra tabancayla havaya ve aracına ateş ettiğini itiraf etti. 

GÖZALTINA ALINDI

Polis kaza yapan aracı çekici ile otoparka çektirdi. Trafik yönünden 5 bin lira para cezası yazılan C.K.S., Denizevleri Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan C.K.S., "6136 sayılı Kanun'a muhalefet, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçlarından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
altay çoğal 2019-10-10 14:18:56

Atakum'da bile sokakta elimizi kolumuzu sallaya sallaya yürüyemeyeceksek işimiz var !

Avatar
Elvan 2019-10-11 08:55:06

Adalet hukuk yokkivyarin saliverecekler. Sonra aal sana mafya ozentili sokak serserisi. Bu kadar mafya filmi saçmaligi ozletirseniz ahlakda olmasa sonuç bu. Potansiyel katolil lerden biri.